Activitate suspectă descoperită de jandarmi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Activitate suspectă descoperită de jandarmi

Eveniment 03 Decembrie 2022 / 16:06 934 accesări

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflați în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu în seara zilei de 29.11.2022 pe centura localității Medgidia, au observat cinci TIR-uri staționate într-o zonă întunecoasă.

În apropiere era o autoutilitară și în jurul acesteia mai multe persoane. Părând o activitate suspectă, jandarmii au intervenit și au identificat 5 bărbați. Întrebat despre activitatea pe care o desfășoară la acea oră târzie, conducătorul autoutilitarei a afirmat că a cumpărat porumb, de la alte TIR-uri care au fost oprite anterior.

La momentul intervenției jandarmilor acesta încerca să achiziționeze porumb și de la autotrenurile staționate. Unul dintre șoferii de TIR a confirmat că i-a vândut doi saci de porumb, dar ulterior şi-a schimbat declarația. Fiind o activitate suspectă, jandarmii au percheziționat autoutilitara și au descoperit 18 saci de porumb și un cantar electronic. În saci era o cantitate totală de aproximativ 800 kg de porumb.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul jandarmeriei, unde s-au întocmit acte de constatare, cantitatea de porumb și autoutilitara fiind predate în custodie până la clarificarea aspectelor legale de către autoritățile competente.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1237 secunde