Adina Florea i-a deschis dosar penal vicepreşedintelui CE Frans Timmermans

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Adina Florea i-a deschis dosar penal vicepreşedintelui CE Frans Timmermans
Justiție 20 Februarie 2019 / 16:27 580 accesări 1 comentariu

Secția pentru investigarea infracțiunilor din Justiție a deschis un dosar penal pe numele prim-vicepresedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans, a comisarului pentru Justitie Vera Jourova și a lui Augustin Lazăr, procurorul general al României.

Plângerea a fost făcută de site-ul Luju.ro, care acuza "falsificarea grosolană a Raportului MCV din 13.11.2018". Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție a deschis un dosar penal pe numele prim-vicepreședintelui Comisiei Europene Franș Timmermans, a comisarului pentru Justiție Vera Jourova și a lui Augustin Lazăr, procurorul general al României, și al Angelei Cristea, reprezentantă Comisiei Europene în România, pentru "falsificarea grosolană a Raportului MCV din 13.11.2018". Plângerea a fost făcută de site-ul Luju.ro și înregistrată la Secția pentru magistrați, care a confirmat formarea dosarului. Lumea Justiției a formulat în 30 ianuarie 2019 denunț împotriva lui Frans Timmermans, Vera Jourova, Angela Cristea și Augustin Lazăr pentru fapte de constituire de grup infracțional organizat, abuz în serviciu, fals intelectual, comunicare de informații false, toate în legătură cu falsificarea Raportului MCV.

Dosarul nu ar fi putut fi înregistrat la Secția pentru magistrați dacă în el nu apărea și numele unui magistrat (Augustin Lazăr), că să poată face obiectul cercetării acestei secții speciale.Pagina a fost generata in 0.1406 secunde