Adunare Generală Extraordinară la SSC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a Adunare Generală Extraordinară la SSC Farul
Sport 07 Iulie 2018 / 20:33 1174 accesări 5 comentarii

Situaţia de la nou promovata în eşalonul al doilea al fotbalului românesc SSC Farul Constanţa nu pare a fi una prea bună după ultimele evenimente înregistrate, declaraţiile din mediul online ale suporterilor agitând şi mai mult apele în tabăra faristă. Pentru a clarifica situaţia, toţi membrii cotizanţi ai SSC Farul sunt convocaţi duminică, 15 iulie, la o Adunare Generală Extraordinară, în cadrul căreia se vor discuta şi analiza toate aspectele referitoare la desfăşurarea activităţii în sezonul viitor.

CONVOCATOR

Asociaţia Suporter Spirit Club Farul Constanţa convoacă toţi membrii cotizanţi ai acesteia, duminică, 15 iulie, începând cu ora 13:00, la Sediul Asociaţiei din Bld. Aurel Vlaicu nr. 70, la Adunarea Generală extraordinară a membrilor cotizanţi.

Redăm mai jos Ordinea de zi a şedinţei:

1. Aprobarea bugetului pentru sezonul competiţional 2018 - 2019 şi

2. Diverse.

Vă aşteptăm, în număr cât mai mare pentru a lua deciziile care vor influenţa organizarea activităţii sportive în următorul sezon!

Împreună ducem mai departe spiritul farist!

Loading...
loading...

5 comentarii

Autoritățile locale 05:49:01 / 08 Iulie 2018
Desființare

Numai așteptați lună după cer și desfiintativa că nu veți primi nimic finanțare V-am scris mereu problema asta Nu mai avem bani de aruncat pe fereastră ptr niște golani Și echipa mare.si centrul Ssc Farul de copiii și juniori. se vor desființa și vor părăsi și sediu de la stadion Așa că la revedere cu acești huliganii constănțeni care vor doar bani publici sau cheltuie

alex 08:25:45 / 08 Iulie 2018
Pentru Autoritățile locale

Mama ei de gramatica,nu o sa plece nimeni tranquilo analfabetule.

Suporter 10:10:10 / 08 Iulie 2018
FC Farul

Am vazut o groaza de comentari pe toate retelele de socializare. Treaba e clara ca nu se va mai primi finantare de la primarie si consiliul judetean. Nu inteleg de ce nu se copiaza modelul Petrolul, ei au finantator Veolia care baga bani si comanda ei la o echipa infiintata de suporteri, ce acum transfera pe banda rulanta si sigur va promova. Apoi cu stdionul care sta sa se darame in mijlocul orasului, care ar fi problema daca s ar face un alt stadion in alta parte? Arsenal si West ham sunt doar doua stadioane care au fost vandute si transformate in zone rezidentiale. Chiar credeam ca se vrea sa se faca o echipa frumoasa la Constanta, dar dezamagire totala, certuri si tiganie. Lumea se va duce unde este sigla si palmaresul cum se intampla si la CSA si Rapid.

kpaxcmdr 02:07:38 / 13 Iulie 2018
Pentru Suporter

Bineinteles ca un om normal,cu capul pe umeri,urmeaza echipa care detine sigla si palmaresul! Doresc din tot sufletul ca Marica sa se distanteze cat mai mult de "suporterii" care au convocat sedinta de pe 15 Iulie 2018!Cat de ridicol este anuntul acela imi este mie rusine de rusinea lor! Si nepotul meu,in varsta de 10 ani,ii face de ras daca se apuca sa scrie 20 de randuri.

kpaxcmdr 02:08:50 / 13 Iulie 2018
Pentru Suporter

Pentru Suporter Bineinteles ca un om normal,cu capul pe umeri,urmeaza echipa care detine sigla si palmaresul! Doresc din tot sufletul ca Marica sa se distanteze cat mai mult de "suporterii" care au convocat sedinta de pe 15 Iulie 2018!Cat de ridicol este anuntul acela imi este mie rusine de rusinea lor! Si nepotul meu,in varsta de 10 ani,ii face de ras daca se apuca sa scrie 20 de randuri.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2214 secunde