Ai sesizat probleme la sistemul de iluminat public? Iată ce spune Primăria!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ai sesizat probleme la sistemul de iluminat public? Iată ce spune Primăria!
Administrație 25 Ianuarie 2017 / 18:31 649 accesări 2 comentarii

În ultima săptămână, au fost înregistrate mai multe avarii la sistemul de iluminat public din Constanța. Locuitori din diferite cartiere ale municipiului ne-au semnalat, la redacție, faptul că, mai multe seri la rând, sistemul de iluminat public nu a funcționat. Pentru că sesizările au fost în număr mare, am încercat să aflăm dacă este vorba despre cazuri izolate sau despre o problemă generalizată. Viceprimarul Dumitru Babu ne-a explicat că este vorba despre mai multe cazuri izolate la remedierea cărora se lucrează. „Echipele lucrează permanent pentru remedierea avariilor la sistemul de iluminat public. Însă oamenii trebuie să știe că asemenea reparații nu se pot face bătând din palme. În general, atunci când apare o asemenea problemă, cetățenii pot face o sesizare fie la dispeceratul Primăriei (telefon: 0241/55.00.55), fie pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/PrimariaConstanta). Reclamația este trimisă la Direcția de Gospodărire Comunală, care, ulterior, trimite echipele în teren. Însă trebuie știut că majoritatea problemelor, cum sunt becurile arse sau alte asemenea avarii, pot fi remediate și reparate numai pe întuneric, când funcționează sistemul de iluminat și se poate verifica ce anume nu este în regulă. Așa că necesită mai mult timp o asemenea reparație”, a declarat viceprimarul Dumitru Babu.

2 comentarii

Panseluta 23:15:02 / 25 Ianuarie 2017
Am inteles bine, domnule Babu?

Cand apar avariile si zone din sistemul public de iluminat sunt in intuneric, veniti voi pe intuneric cu echipele ca sa constatati si sa verificati de ce este intuneric ... corect zic?

NOI 10:09:19 / 27 Ianuarie 2017
cartierul VETERANILOR

in cartierul VETERANILOR nu avem sistem de iluminat public.... la noi cand ajungeti????????????

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2299 secunde