Alin Dobrosavlevici (FC Viitorul): Va fi greu meciul cu UTA, trebuie să fim concentraţi şi să ne impunem jocul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Alin Dobrosavlevici (FC Viitorul): Va fi greu meciul cu UTA, trebuie să fim concentraţi şi să ne impunem jocul

Sport 14 Ianuarie 2021 / 11:21 119 accesări
Alin Dobrosavlevici, FC Viitorul

Alin Dobrosavlevici, FC Viitorul

Echipa de fotbal FC Viitorul întâlneşte formaţia UTA, vineri, de la ora 17:00, în deplasare, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a Ligii I.

Fotbalistul formaţiei FC Viitorul, Alin Dobrosavlevici, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi trebuie să fie concentraţi şi să îşi impună jocul pentru se impune în meciul cu UTA.

"Ne bucurăm că am început cu dreptul pentru că ne-am dorit foarte mult să începem anul cu o victorie (n.r. - 2-1 în restanţa cu FC Hermannstadt). Aveam nevoie de un moral bun pentru că urmează un program foarte greu, deplasări lungi şi jocuri din trei în trei zile. Va fi greu meciul cu UTA, este o echipă bună, mai ales pe teren propriu. Au adus şi câţiva jucători cu experienţă, dar sperăm să ne întoarcem cu cele trei puncte de acolo. Ei au avut o serie de rezultate mai slabe, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Trebuie să fim concentraţi şi să ne impunem jocul", a afirmat Dobrosavlevici.


Colegul său Andrei Artean a spus înaintea meciului cu UTA că FC Viitorul are nevoie de victorie pentru a-şi îndeplini obiectivul.

"Am făcut un meci bun cu Hermannstadt, dar cu siguranţă ne va aştepta un joc greu la Arad. UTA e o echipă bună, organizată şi cât de cât omogenă pentru că au mulţi jucători de când erau în Liga a II-a. Dar sperăm să obţinem o victorie şi acolo. Avem nevoie de cât mai multe puncte pentru a ne îndeplini obiectivul, acela de a ne califica în play-off", a menţionat Artean."Nu putem spune că e un meci revanşă după remiza din tur. Lucrurile s-au schimbat, atunci a fost ceva nou pentru ei, era primul lor meci în Liga I. Acum şi noi suntem altă echipă. E o luptă pentru play-off, suntem multe echipe aproape ca şi număr de puncte. Dar sperăm ca la final să fim noi acolo, în primele 6", a adăugat Andrei Artean.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1757 secunde