Apartamentul din New York al lui Joan Rivers, vândut cu 28 de milioane de dolari

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Apartamentul din New York al lui Joan Rivers, vândut cu 28 de milioane de dolari

Monden 06 Iulie 2015 / 00:00 305 accesări

Apartamentul de lux în care a locuit Joan Rivers până la decesul acesteia, în septembrie 2014, şi care este situat în Manhattan, New York, a fost vândut de fiica actriţei, Melissa, cu 28 de milioane de dolari, unei persoane din Orientul Mijlociu. Acest penthouse situat în centrul oraşului New York a fost vândut unui cap încoronat din Orientul Mijlociu, a cărui identitate nu a fost făcută publică, conform televiziunii americane de ştiri CNBC.

Această proprietate ocupă cele trei etaje superioare ale unui imobil de şapte etaje din Manhattan. Potrivit descrierii făcute chiar de actriţa Joan Rivers în timpul vieţii sale, acest imobil ar fi fost locul în care regina Marie Antoinette ar fi trăit, dacă ar fi avut bani. Clădirea în care se află locuinţa lui Joan Rivers a fost construită în 1903, de milionarul John Drexel, iar actriţa a cumpărat acest apartament de lux în 1988. Ea a trăit aici până la decesul său şi a părut foarte fericită în acest imens apartament decorat în stilul Ludovic al XIV-lea şi în care se regăsesc candelabre de cristal şi coloane antice.

Decesul actriţei Joan Rivers, pe 4 septembrie, la vârsta de 81 de ani, a fost provocat de complicaţiile apărute în timpul unei intervenţii chirurgicale. Joan Rivers este considerată un pionier privind accesul femeilor în lumea comediei. A devenit cunoscută în anii 1960, printre vedetele alături de care a lucrat pe scena cluburilor de comedie din New York aflându-se nume ca Bill Cosby, Richard Pryor, Woody Allen şi George Carlin, despre care Rivers a spus că nu s-a simţit niciodată ca şi cum ar fi fost parte a... clicii lor.12
Pagina a fost generata in 0.2937 secunde