Autobuzele etajate din Constanţa, vor circula începând de vineri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Autobuzele etajate din Constanţa, vor circula începând de vineri

Administrație 17 Iunie 2021 / 08:04 675 accesări
Foto: CTBus

Foto: CTBus

Operatorul de transport public în comun al Constanţei CT BUS anunţă că începând de vineri, 18.06.2021, introduce linia CITY TOUR, pe ruta Gară CFR – staţiunea Mamaia.

Totodată, de vineri, 18.06.2021, se prelungește linia 100 până în stațiunea Mamaia.
Astfel, traseul 100 devine 100M, și circulă pe ruta Gară - Sat Vacanță - Stațiunea Mamaia și retur. Abonamentele emise pe linia 100 vor fi valabile pe linia 100M până la expirarea acestora.

CircuitulCITY TOURcuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia, printre care Gara Maritimă, ,,Cuibul Reginei’’, Muzeul de Istorie și Arheologie, ,,Edificiul roman cu mozaic’’, Moscheea ,,Carol I’’, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic "Tomis", Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altele.

Aveți la dispoziție și aplicația ,,CITY TOUR’’, un ghid text și audio: la bordul autobuzelor etajate vă puteți conecta gratuit la reţeaua Wi-Fi, scanați codul QR de pe spătarul scaunului sau căutați aplicația direct în ,,MAGAZIN PLAY” sau ,,APPLE STORE’’. Aceasta sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului. În momentul atingerii punctelor de interes predefinite, ghidul audio pornește automat.

Prețul unei călătorii este de 3 lei, iar biletele pot fi achiziționate de la șoferul autobuzului etajat. Principalul avantaj este posibilitatea achiziționării unui bilet de 5 lei, valabil toată ziua. Astfel, puteți întrerupe turul oricând pentru vizitarea obiectivelor de interes, apoi vă puteți relua călătoria, cu un alt autobuz etajat, fără costuri suplimentare.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.3069 secunde