Autoturisme, bani, țigări și tone de materiale pirotehnice, confiscate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Percheziții de amploare la Constanța Autoturisme, bani, țigări și tone de materiale pirotehnice, confiscate
Eveniment 06 Decembrie 2019 / 10:33 2247 accesări 0 comentarii

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au efectuat 65 de percheziții, în urma cărora au confiscat aprox. 22.000 de pachete de țigarete.

Joi, 5 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Constanţa au efectuat 63 de percheziții domiciliare în județul Constanța, alte două fiind efectuate în județul Călărași, în cauză efectuându-se cercetări în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii decontrabandă asimilată, coordonat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul anului 2019, mai multe persoane ar fi comercializat țigarete care nu aveau aplicate timbre fiscale prevăzute de legislația română în vigoare sau care prezentau timbre fiscale aparținând unor state străine.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, 21.697 de pachete de țigarete, aproximativ 2 tone de materiale pirotehnice interzise la deținere, 4 autoturisme, 19.500 de euro și 15.000 de lei.

14 persoane au fost reținute și introduse în arestul I.P.J. Constanța pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă.

La efectuarea perchezițiilor au participat 163 de polițiști din Constanţa și 80 de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratelor de Poliție ale Județelor Constanța, Tulcea, Galați, Călărași și Brăila. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.Ştiri recomandate

Bătaie în Vama Veche
Bătaie în Vama Veche 533 accesări
Pagina a fost generata in 0.1508 secunde