Bill Gates crede că pandemia va fi sub control la sfârşitul lui 2021

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Bill Gates crede că pandemia va fi sub control la sfârşitul lui 2021
Externe 09 August 2020 / 09:04 436 accesări 0 comentarii

Bill Gates crede că pandemia va fi sub control la sfârşitul lui 2021 pentru ţările dezvoltate şi în 2022 pentru ţările în curs de dezvoltare.

Miliardarul american este optimist în ceea ce priveşte dezvoltarea tratamentului pentru Covid-19 şi crede că pandemia va ajunge, în cele din urmă, la un sfârşit, scrie Business Insider, preluat de Stirile ProTV.

„Inovaţiile în ceea ce priveşte diagnosticarea, noile metode de tratament şi vaccinurile sunt de-a dreptul impresionante. Şi asta ma face să cred, că pentru ţările bogate, am putea, în mare, să punem capăt pandemiei până la finalul anului 2021, şi, până la finalul anului 2022, pentru ţările aflate în curs de dezvoltare”, a spusBill Gates.

Luna trecută, Bill Gates declara că este foarte încrezător că oamenii de ştiinţă vor dezvolta un vaccin „foarte eficient şi foarte sigur”, datorită faptului că, la nivel mondial, se află multe în lucru - peste 160 de vaccinuri. Două dintre cele patru aflate în teste pe oameni sunt dezvoltate în Statele Unite de Moderna şi Pfizer/BioNTech.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1316 secunde