Ce spune Laura Codruţa Kovesi despre revocarea din funcţie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce spune Laura Codruţa Kovesi despre revocarea din funcţie
Justiție 14 Februarie 2018 / 21:18 774 accesări 4 comentarii

Cutremurul din Justiţie apărut ca urmare a înregistrărilor cu procurorul Mircea Negulescu e departe de a se fi încheiat. Laura Codruţa Kovesi ar putea fi revocată de Tudorel Toader, dar şefa DNA anunţă că nu a avut nicio discuţie cu ministrul Justiţiei. Mai mult, Kovesi spune că nu a discutat nici cu preşedintele Klaus Iohannis despre acest caz.

"Sunt în funcţia asta de patru ani. Până nu voi fi revocată, eu sunt în funcţie. Ministrul ştie dacă face sau nu revocarea, eu nu pot răspunde în locul minitrului de Justiţie. Nimeni nu a întrebat. Am informat în scris Procurorul general despre această situaţie. Cererea de extrădare a fost făcută de procurorul de caz.

Singurele explicaţii au fost către procurorul general. El conduce DNA. Legea nu prevede să dăm alte explicaţii altor Instituţii. Aici e vorba de asaltul asupra justiţiei. E un mesaj pentru cei din justiţie nu pentru mine. E un mesaj pentru cei care se luptă cu corupţia la nivel înalt. Nu am avut discuţie nici cu preşedintele ţării, nici cu ministrul Justiţiei.

Taguri articol
Loading...
loading...

4 comentarii

Demisia e un act de....onoare .. 12:02:07 / 15 Februarie 2018
...DE DEMINITATE .

Am reușit să vizionez o partea a discursului șefei DNA !.... După care am OPRIT televizorul ! ..E clar mesajul . Nu voi demisiona indiferent de probelor pe care le aduc TV uri LIBERE.!....Ma așteptăm că șefa DNA sa aibe un discurs ferm în care sa se delimiteze de procurorii DNA din Ploiesti ..Mă așteptăm cum era firesc să-i DEMITA pe cei în cauză !..DA ...NU A FĂCUT-O !..Ba chiar ia lăudat !!!!... Spunând că aceștia și-au făcut datoria !!!!... CHIAR Așa !?????...Probele care ii acuză pe cei din DNA Ploiești sânt cat se poate de clare...Mai grav e că cei care le arată sânt .... Înjurați .. făcuți PENALII... minciunosii ....Că execută ordine la comandă ... Exact aceleiași discurs că cel al lui Niculae Ceaușescu după revoluția de la Timișoara când acesta dădea vina pe agenturile străine și postul de televiziune Europa Liberă ...Am crezut că o dată cu căderea comunismului lucrurile nu vor mai sta așa...Dar mam înșelat ..E Chiar mai RAU ca-n înainte de 1989... Șefa dNA e reîncarnare a Anei Pauker !.

Nelu 12:50:12 / 15 Februarie 2018
La subiect

Vă susțin doamna procuror. Se strânge latul la infractori acesta este motivul real pentru aceasta samba a infractorilor. Toată stima pentru dvs.. Va susținem nu sunteți singura.

gigel 14:11:20 / 15 Februarie 2018
Pentru Demisia e un act de....onoare ..

Sigur te-ai uitat la Tv??? Bai securistule doar Haznaua 3 si Romania lui Ghita sunt telebiziunile tale... Ma bucur sa vad ca DNA si Codruta Kovesi are suportul poporului... Se strange latul in jurul penalilor de asta sunt asa disperati...Un procuror aduce niste probe pe care un judecator , zice daca sunt ok sau sunt nașpa.. Dar deja este peste gradul tau de intelegere...

Givelll.. 18:47:23 / 22 Februarie 2018
Bas 1 ..Un Digi 24.. Irealitatea TV

... Ăstea zici tu că sânt TV uri LIBERE ?.. ATUNCI de ce sa desconspirat .... Robert Turcescu.. SECURIST BASIST împuțit PDL-PNL CIUMA GALBENĂ...Fi sigur că nu e SINGURUL SECURIST acoperit din TV uri haznalele enumerate mai sus ! Ce credibilitate mai au Haznalele respective ... Când sânt pline de ofițeri acoperiți basisti împuțiți PDL-PNL CIUMA GALBENĂ ?????..... Majoritatea in... Insolvență ...Ne plătind nici un ban la bugetul statului...Așa. cum o fac TV uri LIBERE A3 și RTV ..Care nu au nici o datorie la bugetul de stat ! ... TV uri haznalele enumerate mai sus ...Au fost îndrumate sa nu plătească nici un ban la bugetul de stat de către fostul dictator Băsescu și șefa DNA .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.8982 secunde