Ciolacu: Este nevoie și de un efort masiv de destructurare a rețelelor de trafic cu droguri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ciolacu: Este nevoie și de un efort masiv de destructurare a rețelelor de trafic cu droguri

Politică 29 August 2023 / 14:51 777 accesări
Foto: gov.ro

Foto: gov.ro

Premierul Marcel Ciolacu face apel la poliție să lupte mai eficient cu consumatorii și traficanții de droguri și spune că vrea să vadă “toate efectivele disponibile în stradă, pe urmele tuturor acelor nemernici care fac averi provocând adevărate tragedii în familiile românilor”.

„Măsurile de combatere a consumului de droguri, anunțate ieri de ministrul Afacerilor Interne,vicepremierul Cătălin Predoiu, sunt un pas înainte pe un traseu corect, dar nu sunt suficiente!

Este nevoie, în paralel cu testarea anti-drog în școli sau de confiscarea mașinii celui prins drogat la volan, și de un efort masiv de destructurare a rețelelor de trafic cu droguri.

Aștept de la Poliție să lupte mult mai eficient cu dealerii de droguri! Vreau să văd toate efectivele disponibile în stradă, pe urmele tuturor acelor nemernici care fac averi provocând adevărate tragedii în familiile românilor!

Cred că Poliția Română are o uriașă datorie în fața societății în această privință. Românii trebuie să vadă repede o schimbare profundă și susținută de atitudine din partea statului și de rezultate concrete. Pentru că asta înseamnă sute și mii de vieți protejate în fiecare zi!”, a scris premierul pe pagina de Facebook.Ştiri recomandate

12