Comitetul Executiv al FMR nu ia în considerare înghețarea sau suspendarea sezonului actual

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Comitetul Executiv al FMR nu ia în considerare înghețarea sau suspendarea sezonului actual

Sport 02 Iulie 2020 / 09:26 813 accesări
Sursa foto: Facebook Federatia de Minifotbal din Romania

Sursa foto: Facebook Federatia de Minifotbal din Romania

Federația de Minifotbal din România (FMR) a postat, pe site-ul oficial, următorul comunicat oficial cu privire la reluarea campionatelor judeţene, pentru a putea fi organizate şi turneele finale pe ţară, campionat şi Cupa României.

COMUNICAT OFICIAL

Având în vedere situația actuală privind răspândirea virusului COVID-19, precum și ultimele norme emise de autoritățile guvernamentale începând cu data de 1 iulie 2020, Comitetul Executiv al Federației de Minifotbal din România a decis, în ședința din 30.06.2020, prelungirea termenului de suspendare a tuturor competițiilor oficiale, organizate sub egida FMR, până la o dată care va fi anunțată ulterior, în funcție de evoluția stării de alertă și a măsurilor impuse de autorități.

Comitetul Executiv nu ia în considerare înghețarea sau suspendarea sezonului actual și nici anularea organizării competițiilor naționale în 2020. Federația urmează să stabilească organizarea, locul și data desfășurării acestor competiții, în funcție de momentul în care legile și normele de prevenție, emise de autorități, vor permite reluarea competițiilor locale și naționale.

În acest sens, CEx a stabilit data de 30 august ca fiind termenul limită până la care Organizatorii locali pot anunța ierarhia finală a competițiilor pe care le organizează. Modalitățile de finalizare a întrecerilor locale sunt în responsabilitatea Organizatorilor, aceștia având autoritatea de a decide cele mai bune soluții privind stabilirea modului de finalizare a competițiilor pe care le organizează, sub egida FMR. În perioada următoare, Cex va analiza, stabili și comunica celelalte detalii legate de finalizarea competițiilor (data limită pentru transferurile locale, blocarea site-ului FMR, sistemul de organizare, participare și desfășurare a competițiilor naționale, etc).

Toți Organizatorii locali din țară, care își desfășoară activitatea sub egida FMR, trebuie să implementeze această decizie, în caz contrar riscă anularea rezultatelor înregistrate în competiția locală din perioada suspendării competițiilor locale.

Facem, din nou, un apel la toți cei care sunt membrii FMR și cei care organizează competiții sub egida FMR, să implementeze toate îndrumările venite din partea autorităților locale și naționale, pentru prevenirea și răspândirea COVID-19.

Vom urmări în continuare cu atenție evoluția situației și vom anunța următoarele decizii la momentul oportun.

Comitetul Executiv al Federației de Minifotbal din România12