Comunicat Gheorghe Hagi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Comunicat Gheorghe Hagi
Sport 16 Septembrie 2019 / 08:18 443 accesări 0 comentarii

În urma declaraţiilor din cadrul conferinţei de presă de duminică, premergătoare partidei dintre FC Viitorul şi Gaz Metan Mediaş, referitoarea la situaţia în care se află tricoul cu numărul 10 de la echipa naţională, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al formaţiei constănţene, a reacţionat prin intermediul unui comunicat de presă în care menţionează că nu a pronunţat numele vreunui jucător, aşa cum s-a menţionat în mass-media centrală.

Iată în continuare comunicatul de presă postat pe site-ul oficial al clubului constănţean.

- Am fost și sunt trist pentru că am văzut că rolul numărului 10 nu mai este la fel de important ca în trecut, cum s-a întâmplat în anii ‘70, ‘80, ‘90, ‘2000, în care acesta făcea diferența.

- Declarația mea de la conferința de presă de astăzi (n.r. - duminică) a fost doar o remarcă, în niciun caz nu am făcut selecția sau echipa și nici nu am pronunțat numele vreunui jucător, așa cum s-a arătat în media, cu scopul de a creea conflicte, prin titluri de genul “Gică Hagi s-a enervat după ce i-a văzut pe Gicu Grozav şi Alexandru Maxim!“ (Prosport), “Gică Hagi și-a ieșit din minți din cauza numărului 10 de la națională“ (Digisport) sau “Gică Hagi a dat de pământ cu echipa naţională“ (Telekom Sport).

- Bineînțeles că în spatele numărului 10 a fost mereu o echipă foarte bună, așa cum și eu am avut la rândul meu jucători extraordinari. Numărul 10 are doar un rol, dar foarte important, de a face diferența în angrenajul unei echipe.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1686 secunde