Constanțean prins cu drogu-n... sac și reținut cu foc de armă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constanțean prins cu drogu-n... sac și reținut cu foc de armă
Eveniment 14 Iunie 2019 / 11:49 2283 accesări 0 comentarii

Un bărbat din Constanța a fost surprins în flagrant delict în timp ce ar fi încercat să comercializeze canabis. Acesta a fost depistat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în cadrul unei acțiuni coordonate de procurori ai D.I.I.C.O.T., la data de 13 iunie a.c., în timp ce ar fi vândut 30 de grame de canabis contra sumei de 1.500 de lei. În urma controlului efectuat asupra autoturismului folosit de bărbatul de 28 de ani, din Constanța, au fost descoperite alte 5 grame de canabis. Pentru imobilizarea autoturismului folosit de tânărul în cauză, unul dintre polițiști a executat un foc în plan vertical, cu armamentul din dotare, fără a se înregistra victime omenești sau pagube materiale.

Bărbatul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța, iar vinei, 14 iunie, a fost prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2343 secunde