Covid-19 : Părți din orașul Madrid vor intra in carantină

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Covid-19 : Părți din orașul Madrid vor intra in carantină
Social 19 Septembrie 2020 / 17:43 333 accesări
Foto : Shutterstock

Foto : Shutterstock

Părțile din capitala spaniolă Madrid vor fi supuse restricțiilor de blocare pentru a reduce creșterea Covid-19, deoarece cazurile din Europa continuă să crească.

De luni, peste 850.000 de persoane din regiunea Madrid se vor confrunta cu limite de călătorie și dimensiuni ale grupurilor. Spania are cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din Europa, iar Madrid este din nou regiunea cel mai afectată.

COVID-19 în restul Europei
Multe țări din emisfera nordică se pregătesc acum pentru un al doilea val de pandemie pe măsură ce se apropie iarna. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a avertizat asupra pericolelor pe măsură ce oamenii se mută în interior. "Există o mulțime de muncă de făcut pentru a evita evenimentele de amplificare, a reduce transmisia acestei epidemii, a proteja deschiderea școlilor și a proteja cei mai vulnerabili din societatea noastră", a spus dr. Mike Ryan, șeful programului de urgență al sănătății al OMS. , a spus.

Franța a înregistrat cel mai mare număr de noi cazuri zilnice confirmate de la începutul pandemiei, la 13.215 - un salt de aproape 3.000 de cazuri în plus în 24 de ore. Printre aceștia se numără și ministrul finanțelor, Bruno Le Maire, care a declarat că a dat rezultate pozitive, dar nu prezintă simptome. Mai multe orașe, inclusiv Marsilia și Nisa, introduc restricții mai stricte.

Marea Britanie a înregistrat vineri 4.322 de cazuri noi și 27 de decese - cel mai mare număr de cazuri de la 8 mai, iar premierul Boris Johnson a avertizat că un al doilea val este acum „inevitabil”. Părți mari din nordul Angliei sunt acum supuse unor măsuri de blocare extinse.

Citește tot articolul pe siteul bbc.com

Taguri articol


Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1231 secunde