CS Phoenix-Ştiinţa a ratat calificarea în Cupa României pentru... un punct

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet feminin

CS Phoenix-Ştiinţa a ratat calificarea în Cupa României pentru... un punct

Sport 23 Octombrie 2019 / 21:51 318 accesări
Baschetbalistele pregătite de Carmin Popa și Ramona Coroamă au fost eliminate, dramatic, din primul tur

Baschetbalistele pregătite de Carmin Popa și Ramona Coroamă au fost eliminate, dramatic, din primul tur

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanţa a pierdut, miercuri seară, în deplasare, partida cu ACS KSE Tg. Secuiesc, din manșa secundă a primului tur al Cupei României. Gazdele s-au impus cu scorul de 58-54, la pauză 29-30, suficient pentru ca formaţia din Tg. Secuiesc să obţină calificarea în faua următoare a competiţiei. Baschetbalistele constănţene au fost eliminate pentru... un singur punct, în tur, în Sala Sporturilor, CS Phoenix-Știința învingând cu scorul de 61-58.

Scorul pe sferturi în meciul ACS KSE - Phoenix-Ştiinţa: 17-18, 12-12, 12-9, 17-15.

Punctele echipei constănțene au fost înscrise de Katarina Matijevic 11, Vladinka Erak 11, Diana Vaţi 10, Andreea Beldian 8, Mădălina Geleriu 7, Drazana Vulic 5 şi Andreea Mititelu 2.

„Înfrângere dramatică suferită în această seară de fetele noastre la Târgu Secuiesc. Așa cum ne așteptam, meciul a fost unul extrem de dificil iar avantajul celor trei puncte obținut la Constanța s-a dovedit a fi unul fragil. Victoria a părut că ne va reveni încă o dată, când mai rămăseseră trei minute de disputat din meci. Din păcate pentru noi, efortul depus până în acel moment, coroborat cu o deplasare lungă și programul aglomerat din campionat, a făcut ca noi să cedăm inițiativa adversarelor noastre. Astfel, avantajul de pe tabelă a fost recuperat de covăsnence, care s-au impus în cele din urmă cu scorul de 58 la 54, obținând totodată și calificarea în faza următoare a competiției cu scorul general de 116 la 115. Tristețea este cu atât mai mare pentru noi cu cât visul nostru de a repeta performanța istorică din sezonul trecut a fost oprit acum de un singur punct. Acest lucru nu ne va face să dezarmăm și ne vom continua proiectul asumat, cu gândul că nu putem decât să progresăm, indiferent de rezultatul din teren”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook Phoenix Stiinta Constanta.

Următorul meci oficial pentru CS Phoenix-Ştiinţa este programat în etapa a 6-a din grupa Est a Ligii Naţionale, la 2 noiembrie, pe teren propriu, cu CSM Târgoviște.12
Pagina a fost generata in 0.3555 secunde