CSA Steaua București a câștigat Cupa Europei la floretă feminin

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

CSA Steaua București a câștigat Cupa Europei la floretă feminin

14 Mai 2017 / 22:20 398 accesări

CSA Steaua București a câștigat Cupa Europei la floretă feminin, duminică, în Sala Mihai Viteazul din Capitală, după ce a învins în finală echipa SVSM Kiev (Ucraina) cu scorul de 38-37.

CSA Steaua, formată din Mălina Călugăreanu, Maria Boldor, Rebeca Cândescu și Anca Săveanu, antrenate de Petre Ducu și Florin Gheorghe, a câștigat competiție după o pauză de 11 ani.

În faza grupelor, CSA Steaua București a dispus cu 45-33 de Hapoel Akko Romach Abirim (Israel) și cu 45-20 de Școala de scrimă Chișinău (Republica Moldova).

CSU Poli Timișoara, beneficiara unui wild card, a fost învinsă în finala mică de Școala de scrimă Chișinău cu 45-44.

La ediția din acest an au asistat invitați de seamă, precum rusul Stanislav Pozdniakov, președintele Confederației Europene de Scrimă, Ana Pascu, vicepreședintă a Federației Internaționale de Scrimă, Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Codrin Munteanu, secretar general al Ministerului Apărării Naționale, Daniel Florea, primarul sectorului 5, Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua București, campioanele olimpice Ana-Maria Popescu, Loredana Dinu, Simona Gherman etc.12