Cum s-a angajat Iohannis să sprijine total programul guvernului PSD

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Liviu Pleşoianu reamintește: Cum s-a angajat Iohannis să sprijine total programul guvernului PSD
Politică 15 Noiembrie 2019 / 12:26 1107 accesări 3 comentarii
În 2002, Klaus Iohannis se angaja să susțină total programul de guvernare al Cabinetului Năstase. În 2009, era propus premier de PSD-ul condus de Mircea Gioană...

În 2002, Klaus Iohannis se angaja să susțină total programul de guvernare al Cabinetului Năstase. În 2009, era propus premier de PSD-ul condus de Mircea Gioană...

Deputatul Liviu Pleşoianu a afirmat, vineri, că preşedintele Klaus Iohannis spune despre PSD că a fost „o piedică timp de 30 de ani”, însă acesta a semnat în 2002 un protocol de colaborare cu PSD, în acea perioadă fiind preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România.

„ Iohannis, care zicea ieri că <PSD a fost o piedică timp de 30 de ani>, a semnat cu mâna lui, chiar de ziua lui (13 iunie 2002), un protocol de colaborare cu... PSD! Iohannis se angaja, chiar în ziua lui de naştere, să sprijine... programul de guvernare PSD...Omul ăsta e în toate minţile!?? -III. Cu privire la susţinerea Guvernului în aplicarea programului său de Guvernare 1. PSD şi F.D.G.R. se angajează să susţină Executivul în aplicarea Programului său de guvernare - adoptat de Parlamentul României, a Planului de acţiuni 2002, precum şi a strategiilor de dezvoltare economică şi socială la nivel naţional, regional şi local”, a scris Liviu Pleşoianu, pe Facebook.

Deputatul social-democrat a publicat şi o parte din documentul semnat între fostul lider PSD Adrian Năstase şi Klaus Iohannis, în care apar motivele pentru care PSD şi FDGR au semnat un protocol de colaborare.

Fostul preşedintele PSD Adrian Năstase şi Klaus Iohannis au semnat, pe 13 iunie 2002, protocolul de colaborare dinte cele două formaţiuni politice pentru perioada 2002-2004, care prevede, printre altele, că PSD şi FDGR se angajează să susţină Executivul de atunci în aplicarea Programului de guvernare, a Planului de acţiuni pe 2002, precum şi a strategiilor de dezvoltare economică şi socială la nivel naţional, regional şi local. Dealtfel,câțiva ani mai târziu, același Klaus Iohannisera, în 2009, premierul propus de… PSD! Un PSD condus de Mircea Geoană, la acea vreme acuzat că este… omul rușilor, astăzi omul numărul 2 în NATO!
În protocolul încheiat între cele două formaţiuni politice se preciza că părţile semnatare vor acţiona pentru finalizarea procesului de retrocedare a proprietăţilor, vor acorda o atenţie specială protecţiei sociale, învăţământului şi vor înfiinţa o Comisie de Evaluare a Protocolului alcătuită din câte cinci reprezentanţi din PSD şi FDGR.

foto: activenews.ro

Loading...

3 comentarii

Stelian 14:43:10 / 15 Noiembrie 2019
Si , totusi ...

... naparcile basiste isi tot scot scafarliile portocalii din vizuini , fara nicio rusine , fara regrete , doar cu tupeu ordinar , pentru alte ciolane ivite in batatura in ultima vreme ! A se vedea scoala lui Baselu , in frunte cu parapanta blonda , penala Udrea si cu fatalaul baltat penal Boureanu . Sa nu-l uitam , printre altii , nici pe fanariotul gaga Paleologul , mare hahalera si sinistrat francofon , mare devorator de bani moka ...

Constantean 12:17:15 / 16 Noiembrie 2019
Pentru nicu duru

Du-te la psihiatru cā e grav. Mai repede, pānă nu uiți cine te plătește.

Cinstantean 12:22:24 / 16 Noiembrie 2019
Politruc

Ce poți aștepta de la un "politruc", cum singur s-a autodenumit într-un interviu tv? Nici nu știe românește. Trebuie sa fii orb sau complice ca sa mai suporți asemenea antiromân încă 5 ani.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.193 secunde