Cură de detoxifiere cu pătrunjel

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cură de detoxifiere cu pătrunjel

Sănătate 16 Ianuarie 2010 / 00:00 897 accesări

Cura de detoxifiere cu pătrunjel nu necesită excluderea altor alimente, decât a celor cu potenţial toxic pentru organism, cum ar fi: condimentele, carnea de porc, de oaie, alimentele ce conţin grăsimi complexe, cum ar fi frişca, cremele de prăjituri, mâncărurile prăjite, fumatul şi alcoolul trebuie măcar reduse, dacă nu puteţi renunţa total la ele măcar pe parcursul curei de detoxifiere. Cum se prepară salata de pătrunjel: se ia o legătură de pătrunjel cu tot cu rădăcini şi se toacă după preferinţe într-un castronaş. Peste pătrunjelul mărunţit se pune, după gust, ulei de măsline, zeama de la o lămâie, câţiva căţei de usturoi, seminţe de dovleac şi de susan. Se amestecă bine şi se consumă la masa de prânz în fiecare zi, timp de 1-2 săptămâni, având un efect revigorant asupra organismului şi fiind un bun tonic hepatic.

Taguri articol


12