Dan Barna și Cătălin Drulă: primii anunțați de Cioloș pentru guvernul său

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Dan Barna și Cătălin Drulă: primii anunțați de Cioloș pentru guvernul său

Politică 16 Octombrie 2021 / 09:15 1340 accesări
Cătălin Drulă, foto: gov.ro

Cătălin Drulă, foto: gov.ro

Dacian Cioloș, desemnat de președintele Klaus Iohannis să formeze un nou guvern, a vorbit la Digi24 despre formarea echipei de miniștri pe care vrea să o propună Parlamentului și a anunțat și două nume care, din punctul lui de vedere, ar trebuie să se găsească într-un eventual cabinet pe care l-ar conduce: Cătălin Drulă și Dan Barna.

„Da, sigur, la Ministerul Transporturilor nu spun că nu mai avem și alte nume în partid, dar, dată fiind performanța lui Cătălin Drulă, în momentul de față cred că ar fi greu să găsim o alternativă mai bună”, a spus Dacian Cioloș vineri seară la Digi24, întrebat dacă l-ar păstra în echipa lui pe fostul ministru USR PLUS din Guvernul Cîțu.

Același lucru l-a spus și despre fostul vicepremier Dan Barna:

„Da, sigur, eu îmi doresc să se regăsească. N-am avut încă o discuție definitivă cu el, dar da, el va fi pe listă. Ar trebui să fie pe listă, evident. E fostul vicepremier, cel care a coordonat echipa USR PLUS în guvern și expertiza lui în guvern va fi foarte utilă în perioada următoare”, a afirmat Dacian Cioloș despre Dan Barna.

Președintele USR a mai detaliat și calendarul formării listei de miniștri cu care vrea să se prezinte luni în Parlament. El a spus că primește deja propuneri de nume de miniștri de la membrii Biroului National al USR și că va forma o listă scurtă pe fiecare minister.12
Pagina a fost generata in 0.1306 secunde