Deplasare grea pentru Viitorul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1, etapa a 4-a

Deplasare grea pentru Viitorul

Sport 18 Septembrie 2020 / 17:23 709 accesări

Ruben de la Barrera aşteaptă primul succes ca antrenor al Viitorului

Ruben de la Barrera aşteaptă primul succes ca antrenor al Viitorului

Sebastian Mladen şi Ştefan Bodişteanu

Sebastian Mladen şi Ştefan Bodişteanu

Etapa a patra a Ligii 1 la fotbal programează sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 19.00 (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport), partida dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe şi FC Viitorul Constanţa. Un meci care se anunţă dificil pentru formaţia constănţeană, aflată pe ultimul loc în clasament, în condiţiile în care Viitorul nu a câştigat vreodată pe terenul celor de la Sepsi.

„O să fie un meci greu. Întotdeauna au fost meciuri grele când am jucat la Sepsi. Ei eu o echipă foarte agresivă, în sensul bun al cuvântului. Joacă din primul minut până în ultimul minut. Noi trebuie să fim concentraţi, la fel, de la început până la final, să încercăm să înscriem şi să câştigăm. A fost un început mai greu. Sunt convins că o să creştem de la meci la meci şi o să vină şi rezultatele” - Sebastian Mladen.

„O să fie, cu siguranţă, un meci foarte greu, împotriva unei echipe foarte bune. Ne pregătim cât mai bine pentru acest meci şi îl tratăm cu maximă seriozitate. Este foarte frumos să joci la o vârstă atât de fragedă în liga întâi, alături de jucători foarte buni. Încerc să cresc de la meci la meci, de la antrenament la antrenament şi să mă adaptez cât mai repede. Sper să obţinem prima victorie din actualul campionat” - Ştefan Bodişteanu.

„În fiecare săptămână avem o nouă provocare şi ceea ce ne propunem de fiecare dată este să câştigăm meciul. Sunt convins că suntem pregătiţi pentru această confruntare. Ştim că va fi o partidă dificilă, împotriva unei echipe bune, dar sunt încrezător în jucătorii mei, care s-au pregătit bine, au muncit. Trebuie să învăţăm din precedentele meciuri şi să jucăm pentru victorie în duelul cu Sepsi. Fiecare vrea să câştige. Consider că suntem pe drumul cel bun. Nu sunt îngrijorat, pentru că jucătorii sunt complet pregătiţi” - Ruben de la Barrera, manager tehnic FC Viitorul.

FC Viitorul a anunţat, vineri, pe pagina de Facebook a clubului, faptul că rezultatele celor mai recente teste pentru coronavirus sunt negative: „Întreg lotul de jucători, staff-ul tehnic şi administrativ al echipei noastre a efectuat miercuri, 16.09.2020, cea de a 11-a testare Covid-19 de la reluarea pregătirilor. Toate rezultatele sosite astăzi, 18.09.2020, sunt negative!”12