Dinamo are, oficial, un nou antrenor principal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal intern Dinamo are, oficial, un nou antrenor principal
Sport 14 Iulie 2020 / 19:18 272 accesări 0 comentarii
Gheorghe Mulţescu şi Cornel Ţălnar speră să o menţină pe Dinamo în prima ligă (sursa foto: www.fcdinamo.ro)

Gheorghe Mulţescu şi Cornel Ţălnar speră să o menţină pe Dinamo în prima ligă (sursa foto: www.fcdinamo.ro)

Dinamo Bucureşti a anunţat, în mod oficial, pe site-ul clubului, despărţirea pe cale amiabilă de antrenorul principal Adrian Mihalcea, în locul acestuia de pregătirea echipei urmând să se ocupe Gheorghe Mulţescu, ajutat de Cornel Ţălnar, noul director al „câinilor roşii”. Gigi Mulţescu a pregătit-o ultima oară pe Dinamo în sezonul 2013-2014.

Cornel Ţălnar a avut contract cu FRF în perioada 2017-2019, fiind consilierul tehnic al selecţionerului Cosmin Contra la prima reprezentativă a României.

Aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, Dinamo ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii 1 cu cinci etape înaintea încheierii campionatului.

„Nu vreau să iau în seamă asemenea scenariu, dar posibil e orice în momentul acesta. De asta suntem aici. Să facem orice este posibil ca acest lucru să nu se întâmple. Nu mă gândeam niciodată că vom ajunge în situația aceasta”, a declarat Gheorghe Mulţescu.

„Dinamo nu trebuie să se gândească la retrogradare. Pentru mine este cel mai greu moment. Eu am încredere în băieți, acum ei sunt blocați din punct de vedere psihic. Vrem să facem o familie. Ei trebuie să ne înțeleagă pe noi, iar noi trebuie să-i înțelegem pe ei”, a spus şi Cornel Ţălnar.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1266 secunde