Dinamo Bucureşti, sub patronajul unei societăţi internaţionale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1 Dinamo Bucureşti, sub patronajul unei societăţi internaţionale
Sport 13 August 2020 / 20:30 380 accesări 0 comentarii
Sursa foto: FC DINAMO BUCUREȘTI

Sursa foto: FC DINAMO BUCUREȘTI

FC Dinamo Bucureşti a anunţat joi, 13 august, faptul că „alb-roşii” au un nou acţionar majoritar, compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero. Fostul acţionar Ionuţ Negoiţă a cedat pachetul majoritar de acţiuni, iar în următoarele zile sunt aşteptate cu interes primele mutări la nivelul conducerii şi al lotului de jucători.

COMUNICAT DE PRESĂ

București, 13 august 2020. Noul acționar majoritar al clubului nostru este, de astăzi, compania Benel International SA, reprezentată de domnul Pablo Cortacero (foto), anunță Dinamo București prin Biroul de presă.

Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo București intră sub patronajul unei societăți internaționale.

Prezentarea oficială a noului acționariat va avea loc în următoarele zile, evenimentul de presă urmând să fie comunicat prin intermediul site-ului oficial.

„Sunt bucuros să anunț, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacție cu reprezentanții clubului Dinamo.

Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani. Merită o echipă pentru performanță și sper să reușim promovăm Dinamo București în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc și în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamoviști vom reuși să fim cei mai buni!:, este mesajul domnului Pablo Cortacero, transmis prin www.fcdinamo.ro.

DOAR DINAMO BUCUREȘTI!Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1256 secunde