Doliu în lumea medicală constănțeană! A murit dr. Aurel Prună!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Doliu în lumea medicală constănțeană! A murit dr. Aurel Prună!
Sănătate 06 August 2017 / 15:54 2369 accesări 2 comentarii

Doliu în lumea medicală constănțeană! Medicul Aurel Prună, chirurg-ortoped pediatru în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) ”Sf. Apostol Andrei” din Constanța, a trecut la cele veșnice, la vârsta de 65 de ani; abia îi împlinise. Și-a dedicat aproape întreaga viață profesiei, era un specialist apreciat atât de către colegi, cât și de către părinții copiilor care i-au fost pacienți. Cine dorește să își ia adio de la renumitul medic poate merge la Casa Albastră din Constanța, înmormântarea având loc luni, 7 august. Pe mulți vestea i-a luat prin surprindere: ”Nu îmi vine să cred. A fost un om extraordinar, un foarte bun profesionist. Îmi pare atât de rău. Vestea a picat ca un trăznet pentru mine”; ”Incredibil, nu pot să cred că domnul doctor nu mai este printre noi. Condoleanțe familiei”. De-a lungul timpului, medicul a realizat dar a și participat la numeroase intervenții în premieră la SCJU Constanța.

Dumnezeu să-l ierte!

Taguri articol

2 comentarii

Pacient 14:32:42 / 07 August 2017
Condoleante familie indoliate

Un om extraordinar care mi-a ajutat copilul să meargă pe picioarele lui .

Irina 14:55:09 / 07 August 2017
Condoleante

Dumnezeu sa-l ierte, a fost un doctor deosebit de bun,cu ajutorul lui inca mai sunt in viata el ma salvat, condoleante familiei si sa aiva putere sa mearga mai departe asa cum am mers si eu.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2048 secunde