Două partide de verificare pentru FC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Două partide de verificare pentru FC Farul
Sport 05 August 2020 / 18:26 662 accesări 0 comentarii
Antrenorul Ianis Zicu aşteaptă cu interes primele teste

Antrenorul Ianis Zicu aşteaptă cu interes primele teste

După cinci săptămâni şi jumătate de la reluarea antrenamentelor, FC Farul Constanţa va susţine două meciuri amicale, jucătorii conduşi de antrenorul principal Ianis Zicu urmând să întâlnească joi, 6 august, de la ora 20.00, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, reprezentativa națională de tineret a României, iar sâmbătă, de la ora 10.00, pe stadionul „Juventus Colentina” din București, nou-promovata în Liga a 2-a FC Universitatea Craiova 1948. Delegația constănțeană va pleca spre București joi dimineața, urmând să revină la Constanța în cursul după-amiezii de sâmbătă.

Antrenorul nostru vrea să-i vadă la lucru pe elevii săi, mai ales după o perioadă dificilă, cauzată de pandemia de coronavirus.

„O perioadă delicată pentru că nu sunt meciuri, o perioadă lungă până la prima etapă, mai ales că venim și după această pauză forțată de situația cu COVID-19. Din fericire, în această săptămână o să avem și primele două meciuri amicale. Băieții au răspuns foarte bine, așa cum au făcut-o și anul trecut, sunt preocupați, concentrați, toți muncesc foarte bine și cred că putem să facem un sezon bun. Nu sunt trei zile, ci 36 de ore între cele două meciuri. O să evolueze toți jucătorii. De aceea am luat aceste două partide, să-i putem vedea cu doi adversari foarte buni, să putem să tragem concluziile necesare și să știm ce jucători trebuie să mai aducem”, a declarat Ianis Zicu pentru site-ul oficial al clubului constănţean.

Tehnicianul Farului consideră ca data de start a noului sezon, 29 august, în cazul în care nu vor interveni probleme cauzate de pandemie, este una acceptabilă: „Pentru mine este bine că începem mai târziu, pentru că mai trebuie să aducem câțiva jucători. Am așteptat să vedem ce se întâmplă în Liga a 2-a, să vedem ce se întâmplă în prima ligă, să știm și noi ce jucători putem să aducem și care și-ar dori să vină în proiectul nostru, să reușim să facem lucruri mult mai bune în sezonul viitor”.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.183 secunde