Dragnea: Regret că am cedat propunerii PSD Argeş de a semna candidatura lui Rădulescu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dragnea: Regret că am cedat propunerii PSD Argeş de a semna candidatura lui Rădulescu
Politică 18 Martie 2017 / 14:23 431 accesări 5 comentarii

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că nu deţine acasă o armă şi că nu ştie ce ar putea face cu ea, făcând referire la declaraţiile deputatului social-democrat Cătălin Rădulescu, în cazul căruia a spus că va cere suspendarea din PSD pentru o perioadă determinată. Liderul PSD a adăugat că regretă că a cedat propunerii PSD Argeş de a semna candidatura lui Rădulescu pentru actualul Parlament, transmite news.ro

Întrebat dacă deţine o armă acasă, Liviu Dragnea a declarat, într-o conferinţă de presă care a avut loc la sediul Consiliului Judeţean Timiş, că nu deţine o armă şi că regretă declaraţiile colegului său Cătălin Rădulescu.

”Nu am armă acasă şi chiar este importantă întrebarea. Nu ştiu ce aş face cu ea. Eu regret că colegul nostru a avut o asemenea atitudine şi regret că am cedat propunerii PSD Argeş de a semna candidatura lui pentru acest Parlament. Voi propune cel puţin suspendarea din PSD pe o perioadă determinată. Afirmaţiile acestui deputat sunt inacceptabile”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat, de asemenea, dacă aşteaptă demisia deputatului Cătălin Rădulescu din PSD, Liviu Dragnea a precizat: ”Eu tot trimit semnale”.

Deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu a spus, într-un interviu pentru "Adevărul", că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă: "De ce mai stau ca proştii acolo? N-au treabă, n-au serviciu, n-au copii?”. Mai mult, el spune că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou: "Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat."

Marţi, Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a deschis dosar penal în cazul declaraţiilor deputatului PSD Cătălin Rădulescu şi face cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Şi Poliţia Judeţeană Argeş a anunţat că s-a autosesizat după declaraţiile lui Rădulescu şi face verificări cu privire la respectarea Legii privind regimul armelor şi muniţiilor.

Vineri, poliţiştii argeşeni au anulat permisul de port-armă al deputatului Cătălin Rădulescu, după ce au verificat, la locuinţa acestuia, modul în care sunt deţinute armele şi au constatat că parlamentarul păstra fără piedică mitraliera AKM pentru care nu avea dreptul de a deţine muniţie şi au descoperit şi muniţie care nu se potriveşte armei de vânătoare pe care Rădulescu o deţinea legal.

Tot vineri, liderul filialei judeţene PSD Argeş, Şerban Valeca, a spus că declaraţiile deputatului Cătălin Rădulescu au adus ”un prejudiciu imens” PSD, dar că filiala nu a convocat Biroul Permanent Judeţean pentru a discuta atitudinea acestuia întrucât a avut alte priorităţi.

La rândul său, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara că este "foarte puţin probabil” ca deputatul Cătălin Rădulescu să mai rămână în PSD, în condiţiile în care afirmaţiile sale privind protestatarii sunt "de o gravitate foarte mare”, motiv pentru care el le va propune colegilor sancţiunea maximă.

Taguri articol

5 comentarii

flinta romaneasca 18:16:01 / 18 Martie 2017
Dragneo,sa fie clar un aspect:

Partidul "tau" e format in proportie covarsitoare,din indivizi certati cu legea,adica "puscariabili"oricand.De fapt toate partidele de la romanika sunt in aceeasi situatie mai mult sau mai putin.Dar noi de tine ne luam primul,ca de fapt tu esti ala care tragi sforile in deciziile importante.Pupincuristii tai sunt la datorie,dar sa vedem cat?

Vasile 11:54:00 / 19 Martie 2017
Nr. 1

Mananci Rahat cu Gura plina .Pofta Buna .

pt nr...1... 16:43:55 / 19 Martie 2017
CUM.SA L.CRITICI.PE.CEL.CE TI DA....

BA NR 1 ULE..daca .crezi ca LIVIU.E "PENAL"..ATUNCI.STAPANU.TAU.BASESCU.T.SAU IDIOTU.DE KWJ CE MAMA DRACULUI.SANT???...PRIMUL.E VINOVAT .ASA.DE MULT CU ASA MULTE INFRACTIUNI CA NU.ARE...CODUL PENAL.ARTICOLE ...IAR ELEFANTH.ROZ..KWJ....FURT.DE.CASE.CU ACTE FALSE..DOVEDITE.IN INSTANTA..???? ACUM TE INTREB...CU CE E."VINOVAT"LIVIU???...AAA CA VA BATUT LA CURU.GOL.IN.ALEGERILE DIN 2016???..CA.A INDEMNAT CA.LUMEA.SA.IASA LA VOT..???...CITESTE.JEGULE basist..coment..despre.decizia de.condamnare a lui.Liviu.de justitia.mafiota.a satrapului.basescu.T...!!!!SI.VEI.VEDE.CA A FOST.UN.ABUZ.BASHIT ..BASESCU.SI BLAGA.AU FACUT..."LUCRURI"MAI.GRAVE IN CAMPANIILE.ELECY.ALE PDL.ULUI.MAFIOT.SI..NU AU FOST.CONDAMNATI......inca!!!!

flinta romaneasca 19:36:45 / 19 Martie 2017
Pentru pt nr...1...

gata v-ati regrupat in jurul ayatolahului?pupati-l repejor unde nu-l arde soarele!

Pt nr 1 06:21:34 / 20 Martie 2017
Gura mati de idiot

Inca nu te ai dumerit ca sustii un partid mafiot????... Care va promis marea cu sarea si va dat la mue...praful de pe toba..!!!...vorba lui L Orban..si are dreptate..!!!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2016 secunde