Dragobetele, sărbătorit în alergare cu persoana iubită

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cros inedit la țărmul Mării Negre Dragobetele, sărbătorit în alergare cu persoana iubită
Sport 17 Februarie 2016 / 16:16 216 accesări 0 comentarii

Duminică, începând cu ora 11.00, constănţenii şi turiştii aflați pe litoral vor sărbători, într-un mod inedit, Dragobetele, printr-o alergare plină de romantism, alături de persoana iubită. Crosul Love2Run este organizat de Asociația Sportivă „SanaSport”, în parteneriat cu Primăria Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Radio Constanța, și se desfășoară pe scările din fața plajei Modern din Constanța.

Evenimentul sportiv-distractiv, care face parte din proiectul internațional „Maratonul Nisipului 2016”, are ca scop promovarea sportului de masă în rândul societății, prin distracție, a zonelor istorice din municipiul Constanța și a singurului maraton din Europa care se desfăşoară pe nisip. „Love2Run nu este o simplă cursă de alergare, ci o cursă a dragostei, în care vom face sport alături de persoana iubită. Este o cursă în care sărbătorim iubirea, dar în același timp marcăm și începutul primăverii, întrucât luna martie este foarte aproape. Nu este nicio problemă pentru cei care vor să participe la cros, dar nu au parteneră. Nimeni nu rămâne singur de Dragobete, iar noi vom avea grijă ca fiecare să alerge în cuplu și, de ce nu, să-și găsească și jumătatea”, a declarat Daniel Antonaru, președintele Asociației Sportive „SanaSport” și organizatorul „Maratonului Nisipului“.

Love2Run este ultimul cros distractiv din seria celor trei evenimente care preced competiția internațională „Maratonul Nisipului”. A treia ediție a evenimentului internațional va avea loc în data de 27 martie, în stațiunea Mamaia, și se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanță. În același timp, celebrul eveniment reprezintă un mijloc inedit de promovare a sportului de masă și a litoralului românesc la nivel internațional. Evenimentul conține trei probe competitive: cursa individuală de maraton (42,195 km), cursa de semimaraton (21,097 km), cursa de 10 km și cursa populară „Family Run”, prin care se vizează promovarea sportului în familie și combaterea obezității infantile, fenomen care a atins cote alarmante în ultimii ani, în România.

La ediția din acest an a „Maratonului Nisipului“, participanții vor alerga pentru o cauză nobilă, și anume ajutorarea copiilor născuți prematur sau cu afecțiuni medicale. Campania umanitară „Dăruiește Primul Zâmbet” este inițiată de Asociația „Dăruiește Aripi” și vizează reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți și a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Cei interesați să participe la cursa Love2Run sau la „Maratonul Nisipului 2016“ se pot înscrie online pe website-ul evenimentului, www.maratonulnisipului.ro.

Citește și:

Moși Crăciun sub acoperire, în pas alergător, prin Constanța

Aleargă, Moșule, aleargă!

Moș Crăciun o ia la goană, la Constanța!

Primul cros costumat din orașul Constanța

Crosuri inedite organizate în orașul de la țărmul mării

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2114 secunde