Fariștii se întorc acasă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Fariștii se întorc acasă!
Sport 02 August 2020 / 13:28 716 accesări 0 comentarii
Adrian Vlas și Adrian Senin speră ca Farul să revină cât mai rapid în prima ligă (sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro)

Adrian Vlas și Adrian Senin speră ca Farul să revină cât mai rapid în prima ligă (sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro)

Site-ul oficial al FC Farul Constanţa a anunţat cooptarea în colectivul de antrenori ai Academiei de copii și juniori a doi jucători care au îmbrăcat timp de aproape un deceniu tricoul alb-albastru, făcând parte din echipa care a obținut rezultate foarte bune la începutul anilor 2000.

Crescut și format la FC Farul, unde a debutat în cariera de fotbalist în 1998, evoluând timp de 8 sezoane, fostul mijlocaș Adrian Senin, a preluat rolul de antrenor a echipei de juniori sub 19 ani. În vârstă de 40 de ani, acesta a acumulat deja experiență în antrenorat, activând ca antrenor secund la Academia Clinceni și Turris Turnu Măgurele, și antrenor principal la echipa secundă a celor de la Astra Giurgiu. „Din nou, acasă, este echipa la care m-am format, echipa de suflet și este un sentiment aparte în momentul în care revii. Este frumos, este plăcut. Sperăm cu acest proiect să facem parte din tot ce înseamnă familia Farul. Este o responsabilitate, dar consider în primul rând că este o plăcere și o provocare să antrenez echipa de U19. Sunt ferm convins că o să dăm jucători la echipa mare, sunt ferm convins că o să avem și rezultate, totul este să fim conștienți și implicați în ceea ce ne dorim. Și eu îmi doresc să fie constănțeni la prima echipă, pentru că generația mea a avut, în mare parte, constănțeni sau jucători formați de club. Să nu mai aducem jucători din alte parte, să-i creștem pe ai noștri”, a declarat Adrian Senin.

Format la FC Farul, unde a evoluat din timp de nouă sezoane, fostul portar Adrian Vlas va îndeplini rolul de antrenor cu portarii la grupele de juniori mari ale clubului nostru. În vârstă de 38 de ani, nu se află la prima experiență în această postură, îndeplinind acest rol și la finalul carierei de fotbalist, în urmă cu cinci ani. „Am revenit acasă, la echipa la care m-am format ca jucător. Sunt bucuros că pot să ajut portarii de la juniori să învețe ceva din experiența mea. Sper să-i găsesc pe cei care peste câțiva ani să apere poarta echipei mari, de asta am și venit. Îi voi vedea pe parcurs și poate că din cei mici să răsară un portar care să apere ani buni la Farul. Muncim ca să scoatem jucători pentru echipa mare și ne dorim să fie mulți titulari constănțeni, să nu mai fim nevoiți să aducem din alte părți”, a spus Adrian Vlas.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1445 secunde