FC Farul, la primul antrenament

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a FC Farul, la primul antrenament
Sport 06 Iulie 2020 / 21:49 642 accesări 0 comentarii
Sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro

Sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro

Site-ul oficial al FC Farul Constanţa a anunţat luni, 6 iulie, faptul că „după o pauză de aproape patru luni, echipa noastră a susținut astăzi primul antrenament, pe terenul secund din cadrul Complexului Sportiv din strada Primăverii, dând startul astfel pregătirilor pentru noul sezon a Ligii a 2-a. Alb-albaștrii și-au luat toate măsurile pentru a evita orice problemă cauzată de pandemia de COVID-19, conform regulilor stabilite în ordinul comun al Ministrului Tineretului și Sportului și Ministrului Sănătății, intrat în vigoare la 1 iulie. Astfel, întreg lotul, dar și stafful tehnic, au efectuat sâmbătă testele de depistare a noului coronavirus, iar rezultatele au fost în totalitate negative. În plus, ședința de pregătire de astăzi s-a desfășurat în două „reprize”, cu maximum 10 jucători pe teren la fiecare dintre acestea.

Iată şi jucătorii prezenţi la antrenamentul de luni: Andrei Udeanu şi Mihai Eșanu - portari, Viorel Lică, Paul Antoche, Ionuț Ursu, Marius Leca, Antonio Cruceru, Răzvan Greu, Alexandru Stoica, Denis Hordouan, Marius Chindriș, Ion Cărăruș, Ștefan Cană, Ionuț Coman, Cezar Gherghiceanu, Ștefan Rus, Darius Ciolacu, Iulian Pirciu şi Vlad Șerbănescu - jucători de câmp.

„Perioada de pauză a fost destul de urâtă, plictisitoare în același timp. Primul antrenament a fost bun, destul de solicitant, dar o să obișnuim cu efortul și o să fie bine pe viitor. Abia aștept să începem meciurile oficiale, să vină lumea la stadion și să fie atmosfera care era înainte”, a declarat Viorel Lică.

„Începem o perioadă grea, o perioadă de pregătire, în care fiecare trebuie să acumulăm fizic, să revenim la forma la care eram înainte și să evităm accidentările. Este ciudat să venim pe grupe la antrenament, să nu fim toți, așa cum eram înainte, dar a fost un antrenament bun. După atât timp în care am stat, s-a simțit oboseala, dar ușor, ușor, sper să ne revenim și să fim la nivelul nostru cel mai înalt. Ne dorim să începem campionatul, ne este dor de meciuri, de atmosferă, de fani”, a spus Marius Leca.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.127 secunde