Festivalul Internațional de Teatru de Stradă închide centrul Constanței

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Amare Street Fest Festivalul Internațional de Teatru de Stradă închide centrul Constanței
Administrație 09 Septembrie 2017 / 08:27 2185 accesări 1 comentariu

Teatrul iese din nou în stradă! În weekendul 9 - 10 septembrie, în municipiul Constanța va avea loc evenimentul cultural-artistic AMARE STREET FEST – Festivalul Internațional de Teatru de Stradă. pentru buna desfășurare a manifestărilor, vor fi impuse restricții de circulație. Sâmbătă, 9 septembrie, în intervalul orar 06.00 - 24.00 se închide parcarea din zona Sălii Sporturilor atât dinspre bd. Tomis cât şi dinspre str. Mircea cel Bătrân (cu excepția autovehiculelor de intervenție în caz de urgență), precum şi parcarea aflată pe bd Tomis, tronsonul cuprins între Sala Sporturilor şi până la intersecția cu str. Traian (restricție impusă inclusiv maşinilor de aprovizionare cu marfă a magazinelor/restaurantelor din zonă). De asemenea, va fi interzisă circulația pe străzile perpendiculare pe bd. Tomis, între Sala Sporturilor și intersecția cu str. Traian. Tot sâmbătă, în intervalul orar 19.00 - 23.00, se restricționează circulația pe bd. Tomis, tronsonul cuprins între bd. Ferdinand şi zona Lupoaică. Duminică, 10 septembrie, se restricționează circulația în intervalul orar 06.00 - 23.00 pe str. Marcus Aurelius, tronsonul delimitat de str. Dimitrie Cantemir şi str. Revoluției din 22 decembrie 1989. Pe aleea paralelă cu clădirea Colegiului Național „Mircea cel Bătrân" spre Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski" se va restricționa circulația autovehiculelor în ambele zile de desfăşurare a acestui festival. „Pentru siguranța participanților la acest eveniment se vor lua măsuri specifice în sensul asigurării unui climat de siguranță de către forțele de ordine şi în colaborare cu organizatorii. În perioada 09-10 septembrie 2017, reprezentanţii poliţiei rutiere vor stabili oportunitatea restricţionării traficului rutier din zonă în funcţie de valorile de trafic”, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

1 comentariu

Maria 22:29:06 / 08 Septembrie 2017
bestwin2016@yahoo.com

Avem o eficienta incredibila. Faci bani simplu si repede. Ne extindem in forta. Totul este fara riscuri. Intra pe acest site pentru ati transforma viata http://bit.ly/2vIxdIS

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3009 secunde