Fundaşul Ștefan Cană va continua la FC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a Fundaşul Ștefan Cană va continua la FC Farul
Sport 10 Iulie 2020 / 22:12 391 accesări 0 comentarii
Sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro

Sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro

Site-ul oficial al FC Farul Constanţa a anunţat vineri, 10 iulie, faptul că fundaşul Ștefan Cană şi-a prelungit contractul cu gruparea de la ţărmul mării pentru încă un sezon. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a semnat noua înțelegere și a anunțat că principalul său obiectiv este să promoveze cu FC Farul în Liga 1.

„Sunt foarte fericit că mi-am prelungit contractul cu această echipă minunată. M-am simțit foarte bine la Constanța, unde am găsit un staff tehnic și o conducere excelente, din punctul meu de vedere, și niște băieți extraordinari. Va fi un sezon nebun, dar în același timp foarte frumos. Visul meu este să promovez cu FC Farul în prima ligă. Suntem foarte încrezători în forțele noastre și cred că ne numărăm printre principalele candidate la primele locuri. Mă bucur că am început antrenamentele și așteptăm cu nerăbdare și meciurile oficiale cu spectatori în tribune, care să ne susțină așa cum au făcut-o și în sezonul trecut”, a declarat Ştefan Cană pentru site-ul oficial al Farului.

În sezonul trecut al Ligii a 2-a, tânărul jucător al alb-albaștrilor, care a evoluează pe posturile de fundaș dreapta sau central, a evoluat în 18 partide.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1411 secunde