Gică Hagi a fost mulţumit doar de punctul obţinut de Viitorul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1, etapa a 13-a Gică Hagi a fost mulţumit doar de punctul obţinut de Viitorul
Sport 21 Octombrie 2019 / 14:26 322 accesări 0 comentarii
Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul: „Mi-a fost teamă că vom pierde” (sursa foto: www.fcviitorul.ro)

Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul: „Mi-a fost teamă că vom pierde” (sursa foto: www.fcviitorul.ro)

La finalul partidei cu Academica Clinceni, din etapa a 13-a din Liga 1, scor 0-0, managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi, a declarat la conferinţa de presă că este mulţumit pentru punctul obţinut la Călăraşi, însă jocul echipei a lăsat de dorit. FC Viitorul Constanţa a încheiat turul sezonului regulat pe poziţia a doua în clasament, cu 25 de puncte, lider fiind campioana en titre, CFR Cluj, cu 27 de puncte.

„Îmi pare rău că nu am repetat prestaţia din meciul cu CFR. Din păcate, doar anumite momente bunicele. Sunt dezamăgit de joc. Nu sunt mulţumit de echipa mea, cum a respectat principiile. Mă aşteptam să câştigăm, puncte importante, dar până la urmă rămânem mulţumiţi şi cu punctul acesta. Putea fi şi mai rău. Şi ei au avut ocaziile lor. Trebuia să producem mult fotbal. Din păcate, în atac, slab, din toate punctele de vedere. Până la urmă e un punct şi sunt mulţumit de el”, a spus Gică Hagi la conferința de presă.

Absenţa brazilianului Rivaldinho din atacul formaţiei constănţene a contat în partida de la Călăraşi, acest lucru fiind menţionat şi de Gheorghe Hagi: „Ce s-a schimbat în ultimele două săptămâni? Probabil, Rivaldinho. S-a accidentat Riva în ultima săptămână, aveam nevoie de el. Era un jucător în formă. S-a văzut şi lipsa lui. Viteza de joc a fost slabă. Deciziile pe care le-am luat noi nu au fost cele mai bune. Am fost previzibili. Mi-a fost teamă că vom pierde”.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2077 secunde