Halep se antrenează în sala de forță

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp / Înaintea turneului de la Sydney

Halep se antrenează în sala de forță

Sport 06 Ianuarie 2016 / 16:49 745 accesări
Simona Halep speră să poată participa la turneul de la Sydney

Simona Halep speră să poată participa la turneul de la Sydney

După ce a fost nevoită să se retragă de la turneul de la Brisbane (Australia), dotat cu premii în valoare totală de un milion de dolari, Simona Halep, locul 2 WTA, face eforturi pentru a putea participa la turneul de la Sydney, dotat cu premii în valoare totală de 687.900 de dolari, ultimul înaintea primului Mare Șlem al anului, Australian Open. „Fără tenis pentru două zile, dar muncind din greu pentru a fi pregătită pentru Sydney şi/sau Melbourne. Pumnii strânşi”, a scris tenismena constănțeană pe Twitter, postarea fiind însoţită de un filmuleţ cu sportiva în sala de forţă.

DUEL ROMÂNESC LA SHENZEN

Aflate printre favorite la turneul de la Shenzhen (China), dotat cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari, Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, și Monica Niculescu, locul 39 WTA, au fost eliminate încă din faza optimilor de finală. Cap de serie nr. 3, Begu a fost nevoită să abandoneze din cauza unor probleme medicale în disputa cu Anna-Lena Friedsman (Germania, locul 95 WTA), la scorul de 7-5, 3-2 în favoarea adversarei, în timp ce Niculescu, favorită nr. 4, a cedat în întâlnirea cu Timea Babos (Ungaria, locul 70 WTA), cu scorul de 1-6, 4-6, după o oră şi 40 de minute de joc. Pentru prezența în optimi, Begu și Niculescu vor primi câte 30 de puncte WTA şi câte un cec în valoare de 4.928 de dolari.

În schimb, proba de dublu va oferi un duel românesc în faza semifinalelor, unde se vor întâlni perechea formată din Andreea Mitu și Patricia Maria Ţig și cuplul alcătuit din Monica Niculescu și Vania King. Mitu şi Ţig au trecut, în sferturi, de favoritele nr. 3, Vera Dushevina (Rusia) și Katerina Siniakova (Cehia), cu scorul de 6-3, 3-6, 19-17, în timp ce Niculescu și King le-au depășit pe Irina Kromaceva (Rusia) și Lidzia Marozava (Belarus), cu scorul de 6-2, 7-6 (7/5). Prezența în semifinale este răsplătită cu 110 de puncte WTA în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 4.951 de dolari.

DULGHERU, ÎN SFERTURI LA AUCKLAND

Alexandra Dulgheru s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Auckland (Australia), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari. Aflată pe locul 69 WTA, Dulgheru a trecut, în optimile de finală, de Marina Erakovic (Noua Zeelandă, locul 135 WTA), cu scorul 7-6 (7/4), 6-3, după o oră şi 46 de minute de joc. Pentru un loc în semifinale, Dulgheru se va duela cu favorita nr. 3, daneza Caroline Wozniacki. Prin calificarea în sferturi, românca și-a asigurat 60 de puncte WTA şi un cec de 5.900 de dolari.

Citește și:

Halep, nevoită să renunțe la turneul de la Brisbane

Halep nu are mari așteptări la Brisbane

Debut „de foc” pentru Simona Halep12