Haosul din politică a ucis leul!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Haosul din politică a ucis leul!
Economie 15 Iunie 2017 / 13:13 3454 accesări 0 comentarii

Moneda naţională a primit o lovitură extrem de grea din partea politicii. Haosul şi instabilitatea de pe scena politică au dinamitat, pur şi simplu, cursul de schimb. Potrivit datelorBNR, este cea mai slabă monedă naţională din august 2012. Moneda naţională a început un declin semnificativ în raport cu euro, joi dimineață. Cursul urcă aproape de nivelul de 4.5872pentru un euro. Un euro era cotat dimineață la 4,5667 lei. După anunţul potrivit căruia toţi miniştrii cabinetului Grindeanu ţi-au depus demisia la Secretariatul General al Guvernului, leul a început să se deprecieze faţă de euro.

Şi dolarul pare să prindă avânt. Dacă ieri era cotat la 4.0752 lei, după izbucnirea crizei politice, dolarul a crescut la 4.1082 lei. O apreciere semnificativă se înregistrează şi în cazul lirei sterline. Moneda britanică a crescut de la 5.1918 lei , cât era înregistrat ieri, la 5.2175 lei. Tendinţa de depreciere a leului a început încă de marţi, după apariţia ştirilor privind posibila schimbare a Guvernului, spun dealerii din piaţă.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 1.8984 secunde