Ianis Hagi a decis unde va evolua din sezonul viitor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional

Ianis Hagi a decis unde va evolua din sezonul viitor

Sport 27 Mai 2020 / 23:12 840 accesări
Steven Gerrard şi Ianis Hagi (sursa foto: Facebook Rangers FC)

Steven Gerrard şi Ianis Hagi (sursa foto: Facebook Rangers FC)

Clubul scoţian Rangers FC a confirmat miercuri seară, pe site-ul oficial, faptul că internaţionalul român Ianis Hagi a semnat contractul cu gruparea din Glasgow. Marţi seară, echipa belgiană KRC Genk a şters informaţia de pe site-ul oficial privind tarnsferul definitiv al lui lui Ianis Hagi în Scoţia. „Rangers poate confirma că Ianis Hagi a fost de acord să se alăture clubului pe termen lung”, a precizat acum clubul scoţian.

„Abia aştept să joc din nou în acest tricou faimos. Au existat interese şi din partea altor cluburi, dar prioritatea mea a fost mereu să revin la Glasgow şi să joc pentru Rangers. Mi-a plăcut împrumutul meu pe Ibrox şi aştept să joc din nou în faţa fanilor, dar acum sper că toţi fanii lui Rangers, împreună cu familiile, sunt sănătoşi şi în siguranţă”, a declarat Ianis Hagi pentru site-ul oficial al celor de la Glasgow Rangers.

Iar antrenorul Steven Gerrard a fost extrem de mulţumit după ce a aflat că Ianis Hagi a devenit jucătorul lui Rangers FC: „Ianis este cunoscut în Europa ca un tânăr şi minunat jucător, iar să îl avem definitiv component al lui Rangers reprezintă o veste excelentă. Am reuşit să dezvolt foarte rapid o relaţie cu Ianis, fiind o plăcere să-l antrenez. Iar el este dispus să înveţe şi să devină mai bun cu fiecare antrenament. Are deja experienţa presiunii care există pe Ibrox şi ştiu că este pregătit pentru viitorul sezon”.12