Ianis Hagi a decis unde va evolua din sezonul viitor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional

Ianis Hagi a decis unde va evolua din sezonul viitor

Sport 27 Mai 2020 / 23:12 796 accesări
Steven Gerrard şi Ianis Hagi (sursa foto: Facebook Rangers FC)

Steven Gerrard şi Ianis Hagi (sursa foto: Facebook Rangers FC)

Clubul scoţian Rangers FC a confirmat miercuri seară, pe site-ul oficial, faptul că internaţionalul român Ianis Hagi a semnat contractul cu gruparea din Glasgow. Marţi seară, echipa belgiană KRC Genk a şters informaţia de pe site-ul oficial privind tarnsferul definitiv al lui lui Ianis Hagi în Scoţia. „Rangers poate confirma că Ianis Hagi a fost de acord să se alăture clubului pe termen lung”, a precizat acum clubul scoţian.

„Abia aştept să joc din nou în acest tricou faimos. Au existat interese şi din partea altor cluburi, dar prioritatea mea a fost mereu să revin la Glasgow şi să joc pentru Rangers. Mi-a plăcut împrumutul meu pe Ibrox şi aştept să joc din nou în faţa fanilor, dar acum sper că toţi fanii lui Rangers, împreună cu familiile, sunt sănătoşi şi în siguranţă”, a declarat Ianis Hagi pentru site-ul oficial al celor de la Glasgow Rangers.

Iar antrenorul Steven Gerrard a fost extrem de mulţumit după ce a aflat că Ianis Hagi a devenit jucătorul lui Rangers FC: „Ianis este cunoscut în Europa ca un tânăr şi minunat jucător, iar să îl avem definitiv component al lui Rangers reprezintă o veste excelentă. Am reuşit să dezvolt foarte rapid o relaţie cu Ianis, fiind o plăcere să-l antrenez. Iar el este dispus să înveţe şi să devină mai bun cu fiecare antrenament. Are deja experienţa presiunii care există pe Ibrox şi ştiu că este pregătit pentru viitorul sezon”.12
Pagina a fost generata in 0.1898 secunde