La plimbare cu o mașină furată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

La plimbare cu o mașină furată

Eveniment 15 Decembrie 2017 / 11:02 1071 accesări

Doi tineri puși pe distracții nocturne au șterpelit mașina unui consătean și au pornit la plimbare pe șoselele județului. Au fost depistați rapid de oamenii legii, mașina a fost recuperată, iar ei se plimbă acum prin arestul Poliției. Astfel, buletinul informativ al Inspectoratului Județean de Poliție anunță că, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt al unui autoturism, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au identificat un tânăr, de 21 de ani și un minor de 16 ani, ambii din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, bănuiți de comiterea faptei. În noaptea de 11/12 decembrie a.c., cei doi tineri ar fi sustras un autoturism, de pe raza localității Valu lui Traian, care aparține unui bărbat. Autoturismul, evaluat la 4.500 de lei, a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Polițiștii constănțeni au reținut tânărul de 19 ani pe bază de ordonanță, iar la data de 14 decembrie l-au prezentat Judecătoriei Constanța, care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de furt în scop de folosință și conducere a unui autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.12
Pagina a fost generata in 0.2051 secunde