Lenjerii de pat contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, depistate în Portul Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Lenjerii de pat contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, depistate în Portul Constanța

Eveniment 27 Martie 2023 / 15:09 677 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța - Sud Agigea au descoperit în Portul Constanţa, într-un container, peste1.400 lenjerii de pat,susceptibile de a fi contrafăcute. Bunurile aveau ca destinaţie o societate de pe raza judeţului Ilfov.

În data de 21.03.2023, o echipă comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța - Sud Agigea a efectuat controlul fizic asupra unui container încărcat cu bunuri, sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Ilfov.

În urma verificărilor s-a constatat că în interiorul containerului se aflau1424lenjerii de patcare sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală ale unor mărci cunoscute.

Bunurile, cu o valoare de aproximativ700.000 leidacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.

Totodată, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentrupunere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate,la finalizare urmând a fi luate masurile legale.Ştiri recomandate

12