Locuitorii din Agigea, fără apă din cauza unei avarii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Locuitorii din Agigea, fără apă din cauza unei avarii
Social 17 Februarie 2017 / 09:36 266 accesări 0 comentarii

Pentru remedirea unei avarii la conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, la ieşire din localitatea Lazu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 17 februarie 2017, în intervalul 09,30 - 16,00. Sunt afectaţi toţi consumatorii din localitatea Agigea. Iniţial, echipele de interevntie au încercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, dar în urmă decopertării conductei, s-a constatat necesitatea înlocuirii unui tronson pe o lungime de aproximativ 4 metri.

„Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această avarie şi îi asigurăm că echipele noastre de intervenţie vor face tot posibilul pentru remedirea situaţiei şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, transmit reprezentanții SC RAJA SA.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1734 secunde