Lovitură grea printre „cultivatorii“ de cannabis din Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Zeci de percheziții, „recoltă“ bogată

Lovitură grea printre „cultivatorii“ de cannabis din Constanța!

Eveniment 26 Aprilie 2018 / 15:46 2409 accesări

Zeci de percheziții domiciliare au fost făcute, timp de două zile, pentru spargerea unei întregi rețele de traficanți de droguri. Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au destructurat un grup infracțional organizat specializat în trafic cu droguri. Au fost descoperite două culturi indoor de cannabis, au fost ridicate sume de bani și droguri, iar 13 persoane au fost reținute.

Potrivit polițiștilor, în perioada 21-22 aprilie, s-au efectuat 56 de percheziții la locuințe din județele Constanța, Prahova și Ilfov. În urma perchezițiilor, au fost descoperite două culturi indoor de cannabis și au fost ridicați 424.800 de lei, 16.860 de euro, 31.912 de dolari, precum și telefoane mobile, carduri bancare, tablete, laptopuri, 905 grame de muguri de cannabis, semințe de cannabis, 35 de joint-uri cu cannabis, 3 pungi și 82 de pliculețe autosigilante cu substanță vegetală, 2 kg de substanță pulverulentă de culoare albă, 15 cântare electronice și arme neletale, deținute fără autorizație. La data de 23 aprilie, 53 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, pentru audieri, 13 dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore. Ulterior, față de 11 dintre persoanele reținute a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar față de celelalte 2 a fost dispusă măsura arestului la domiciliu.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și cei ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești. De asemenea, au fost angrenați polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, specialiști ai Gărzii de Coastă Constanța, precum și jandarmi.12
Pagina a fost generata in 0.1447 secunde