Ludovic Orban a demisionat din PNL împreună cu 16 parlamentari

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ludovic Orban a demisionat din PNL împreună cu 16 parlamentari

Politică 24 Noiembrie 2021 / 08:38 2554 accesări

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a demisionat din partid, fiind urmat de 15 senatori şi deputaţi, care recent au părăsit grupurile parlamentare ale PNL.

Printre demisionari se află Ionel Dancă şi Adrian Oros. Acesta din urmă a acuzat că actuala echipă "a călcat în picioare" atât tradiţia, cât şi istoria PNL, transformându-l într-un partid "nefrecventabil".

Ludovic Orban a precizat că a demisionat din PNL pentru că a rămas loial oamenilor care şi-au pus speranţele în acest partid, în care acum şi-au făcut loc 'minciuna', 'prostia', 'trădarea', 'laşitatea'.

"Aproape toate lucrurile în care cred nu se mai regăsesc astăzi în conducerea PNL, şi-au făcut loc toate lucrurile pe care le-am detestat - minciuna, prostia, laşitatea, slugărnicia, lenea, lipsa de asumare politică", a afirmat Orban.

Fostul lider al liberalilor Ludovic Orban a afirmat, marţi, că pe preşedintele Klaus Iohannis îl vor ajunge scrâşnelile din dinţi şi blestemele oamenilor pe care i-a trădat.

Nu pot să mă abţin şi să spun câteva cuvinte despre chiriaşul de la Cotroceni. Oricât de multe ascunde, oricât de departe va sta de oameni, tot îl vor ajunge scrâşnelile din dinţi, sudalmele şi blestemele oamenilor pe care i-a trădat. Nimeni nu scapă atunci când îşi bate joc de oameni. Cu o cotă de încredere prăbuşită, fără niciun fel de legitimitate şi autoritate morală, Klaus Werner Iohannis încă îşi face planuri12
Pagina a fost generata in 0.1309 secunde