Mâncare de calitate pentru bolnavi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mâncare de calitate pentru bolnavi

Sănătate 20 Martie 2010 / 00:00 577 accesări

Bolnavii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa vor beneficia de hrană de calitate, după sărbătorile de Paşti, a anunţat, ieri, conducerea celei mai mari unităţi sanitare din judeţ, atunci când noua firmă va începe să gătească pentru cei peste o mie de pacienţi. Managerul SCJU, dr. Dan Căpăţână, a declarat că procedurile care trebuie îndeplinite durează cel puţin zece zile, aşa că pacienţii internaţi în SCJU mai au puţin de aşteptat până când vor servi bucate de calitate şi nu vor mai fi nevoiţi să-şi aducă mâncarea de acasă. Zilele trecute, conducerea SCJU anunţa că, în urma licitaţiei, o singură firmă şi-a arătat intenţia de prepara diferite feluri de mâncare bolnavilor, firmă care a şi fost acceptată, potrivit prevederilor legale. „Ne-am fi dorit să reuşit finalizarea tuturor procedurilor înainte de Paşti, însă nu vom reuşi”, a mai spus managerul SCJU.

Taguri articol


12