Mâncare de calitate pentru pacienţi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constanţa. Spitalul de Urgenţă

Mâncare de calitate pentru pacienţi

Sănătate 16 Aprilie 2010 / 00:00 737 accesări

Bolnavii internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa au primit, de ieri, hrană de calitate, însă nu în cantitate foarte mare, spre nemulţumirea unora, şi asta pentru că alocaţia de hrană pentru bolnavi, impusă prin lege, nu are o valoare prea mare. Au fost şi pacienţii mulţumiţi: „Puţin, dar bun, decât mult şi să aruncăm la gunoi toată mâncarea, mai bine aşa…”. În prima zi a fost forfotă mare, organizarea fiind stângace, cei internaţi şi-au primit hrana cu ceva întârziere. Managerul SCJU, dr. Dan Căpăţână, a declarat că hrana bolnavilor a fost transportată în spital în condiţii optime, cu lifturile speciale pentru hrană. ”Ne-am organizat mai greu la început însă pentru zilele următoare nu va mai fi o problemă”, a declarat managerul. Reamintim că firma „Arimex Comexim” SRL este cea care asigură, de acum, mâncarea pacienţilor. Reprezentanţii firmei au precizat că este dificil ca alocaţia de hrană care are o valoare de până-n aprox. 10 lei, de bolnav, să acopere necesarul pentru un bolnav, pentru cele trei mese, pe zi. Şi mai ales dacă este unul mai mâncăcios. „E greu să dai şi desert, şi trei mese pe zi, să asiguri şi numărul de calorii”, a spus reprezentantul firmei.

Taguri articol


12