Măsuri organizatorice importante pentru ediţia din acest an de la US Open

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Măsuri organizatorice importante pentru ediţia din acest an de la US Open

Sport 31 Mai 2020 / 18:54 635 accesări

Cu toate că o decizie în privinţa organizării în acest an a ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open, va fi luată după jumătatea lunii iunie, organizatorii competiţiei americane vor să adopte restricţii importante. Turneul se doreşte a fi organizat în perioada 24 august - 13 septembrie, fără spectatori, notează „Fox News.”

Sportivii de pe celelalte continente ar urma să ajungă la New York cu zboruri charter, cu un număr redus de pasageri, iar înaintea deplasării spre SUA trebuie să fie testaţi pentru virsul Sars-Cov-2.

Jucătorii vor locui în acelaşi hotel din Manhattan, unde vor fi testaţi zilnic, meciurile se vor disputa cu mai puţin arbitri de linie pe teren, apelându-se mai mult la tehnologia video. Vestiarele nu vor fi utilizate de către sportivi la antrenamente, iar partidele din turneul masculin să se dispute după sistemul cel mai bun din trei seturi, în loc de cel mai bun din cinci seturi.

Tragerea la sorţi a tablourilor principale este programată la 31 august.

Reamintim că, din cauza pandemiei de coronavirus, toate competiţiile din circuitele WTA şi ATP sunt suspendate cel puţin până la 13 iulie.

Al doilea turneu de Grand Slam al anului, cel de la Roland Garros, programat iniţial în perioada 24 mai - 7 iunie, a fost amânat pentru perioada 20 septembrie - 4 octombrie, iar turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, a fost anulat.12
Pagina a fost generata in 0.2053 secunde