Mesaj de ULTIMĂ ORĂ al Sanitas!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mesaj de ULTIMĂ ORĂ al Sanitas!

Sănătate 20 Aprilie 2018 / 12:16 1407 accesări

Reprezentanții Federației Sanitas au emis următorul mesaj către toți colegii.
"Federația SANITAS și-a hotărât programul de proteste din perioada următoare, ca răspuns la neputința / lipsa de voință a factorilor politici de a găsi soluții reale și echitabile la discriminările salariale pe care tot ei le-au provocat în sistemul de sănătate și asistență socială!
Evident că politicul nu este dispus să accepte desfășurarea mitingului și a grevei SANITAS, astfel că va încerca să folosească orice mijloc pentru a transfera vinovăția asupra sindicatelor și pentru minimaliza reacțiile voastre.
Vă solicităm insistent să nu-i lăsați să afecteze desfășurarea programului de proteste! Nu acceptați nici informațiile false, nici acuzele, nici dezbinarea, nici infiltrarea propagandiștilor politici! Va rugăm să fiți sceptici în ceea ce privește tot eșichierul politic: puterea dorește să ne împiedice să ieșim în stradă, opoziția ar dori să confiște acțiunile noastre și să le folosească în propria luptă cu cei aflați la guvernare! Nu-i lăsați să vă învrăjbească și să arunce cu noroi în tot ce înseamnă angajații din sănătate și asistență socială! Nu uitați că doar împreună suntem puternici!
Principala sursă a inechităților în sănătate și asistență socială este Legea salarizării, iar VINOVAȚI SUNT CEI CARE AU CONSTRUIT-O ȘI AU VOTAT-O, cu toate limitările și omisiunile ei!
De aceea, facem apel la toți politicienii – fie aflați la putere, fie în opoziție: ”Veniți cu SOLUȚII pentru a stopa degringolada din sistem; nu cu acuze, nu cu manipulări! Nu transformați sistemul de sănătate și asistență socială în câmp de confruntare a orgoliilor politice!”, semnează
Biroul Operativ al
Federației SANITAS din România.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.246 secunde