Minore şi tinere sechestrate şi obligate să se prostitueze

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Minore şi tinere sechestrate şi obligate să se prostitueze

Justiție 01 August 2020 / 08:40 976 accesări

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanţa, au efectuat 5 percheziţii domiciliare în judeţele Constanţa şi Tulcea, într-un dosar penal de trafic de minori şi proxenetism.

Din cercetări a reieşit că, în perioada februarie - iulie, patrupersoane ar fi recrutat mai multe tinere, printre care şi minore şi le-ar fi adăpostit în imobile din judeţul Constanţa, în scopul obţinerii de foloase patrimoniale, ca urmare a exploatării sexuale.

Procurorul a dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor patru persoane, urmând a fi prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

În cadrul activităţilor, au fost indisponibilizate 8 telefoane mobile, 800 de euro, un pistol cu aer comprimat, mai multe arme albe, precum şi alte înscrisuri cu valoare probatorie.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. În activităţi au fost angrenaţi şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2003 secunde