Mobilizare la Constanța pentru susținerea campaniei de vaccinare anti-Covid

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mobilizare la Constanța pentru susținerea campaniei de vaccinare anti-Covid

Sănătate, Eveniment 09 Mai 2021 / 12:08 3933 accesări

Dr. Andrei Baciu, vicepreședintele CNCAV, s-a alăturat inimoaselor echipe de bicicliști, scuteriști și motocicliști din Constanța în acțiunea acestora de susținere a mesajului campaniei de vaccinare care îndeamnă la conștientizarea importanței vaccinării pentru stoparea pandemiei de Covid-19.

Acțiunea a debutat la Centrul de Vaccinare din cadrul Centrului Expozițional Constanța și a vizat mai multe localități din județ, respectv Năvodari, Cumpănă, Mangalia, Băneasa, Hârșova și Cernavodă.

“Mobilizarea este impresionantă aici la Constanța, iar mesajul campaniei este susținut inclusiv de aceste echipe inimoase de bicicliști, scuteriști și motocicliști.

Încă o zi în care oamenii arată ce înseamnă lecția solidarității pentru atingerea unui trai liber, intr-un mediu favorabil și sigur!” dr. Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății și vicepreședinte al CNCAV

Evenimentul a fost posibil cu sprijinul: Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța, Instituției Prefectului Constanța, Asociației Internaționale a Polițiștilor - Regiunea 2 Constanța și Cluburilor Dark Knights, Matacabras RC, Vespa Constanța și Tomis Bike.12
Pagina a fost generata in 0.1673 secunde