Neversea se mută din Faleză Nord! Unde va avea loc, unde parcaţi şi cum intraţi!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Aşa cum anunţam acum mai bine de o săptămână Neversea se mută din Faleză Nord! Unde va avea loc, unde parcaţi şi cum intraţi!
Divertisment 23 Iunie 2017 / 14:41 5789 accesări 3 comentarii

Organizatorii nu se lasă şi ţin neapărat să boteze şi acest segment de plajă. I-au spus, cum nu s-a mai văzut... „Neversea”

Organizatorii nu se lasă şi ţin neapărat să boteze şi acest segment de plajă. I-au spus, cum nu s-a mai văzut... „Neversea”

Aşa cum anunţam acum mai bine de o săptămână, festivalul Neversea NU va avea loc pe plaja din cartierul Faleză Nord. S-au lămurit şi organizatorii în cele din urmă şi vineri au anunţat noul amplasament al evenimentului. Şi aici ar fi însă de comentat, dar, deocamdată, nu vrem să fim acuzaţi din nou de reavoinţă. Însă plaja Trei Papuci a fost lărgită tot din fonduri europene şi se află tot în cartierul Faleză Nord, doar că mai la periferie. Cu toate acestea, s-ar părea că noul amplasament a fost pe placul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral, care „a pus la dispoziția organizatorilor autorizația necesară în vederea desfășurării evenimentului, în conformitate cu prevederile legale, pentru perioada 7-9 iulie”, se arată într-un comunicat al firmei care organizează festivalul.

Astfel, în doar 14 zile, zona dintre plaja Modern şi Trei Papuci va fi blocată de zecile de mii de participanţi la festival. Organizatorii nu se lasă şi ţin neapărat să boteze şi acest segment de plajă. I-au spus, în mod extrem de evident, „Neversea”, aşa că, dacă vreţi să mergeţi la concert, ţineţi minte: „Neversea” care era plaja I, sectorul 2 din Faleză Nord este acum „Neversea” dintre Trei Papuci şi plaja Modern.

Potrivit organizatorilor, „în cele trei zile de festival este așteptat un trafic de peste 150.000 de persoane din țară și din străinătate, dar și peste 150 dintre cei mai buni artiști ai momentului. În line-up-ul festivalului NEVERSEA anunțat deja, mai urcă peste 40 de artiști. Începând de astăzi (vineri - n.r.), pe site-ul neversea.com poate fi consultat și programul festivalului, detaliat pe zile și ore”.

CUM AJUNGEŢI PE PLAJĂ, LA FESTIVAL

Accesul participanților se va face de pe plaja Modern, cu intrare prin Portul Turistic Tomis, de pe strada Lebedei, acolo unde vor fi amplasate punctele de preschimbare abonament/bilete pentru brățara de festival.

În vederea fluidizării traficului și pentru evitarea oricărui disconfort, Inspectoratul Județean de Poliție Constanța a decis restricții de circulație auto în perioada 04.07.2017-10.07.2017 pe următoarele străzi: 1.Strada Traian cu Valea Portului / 2.Poarta 1 /3. Sensul giratoriu Traian cu Termele Romane / 4.Strada Traian cu bd. Tomis / 5. Strada Negru Vodă cu Ecaterina Varga / 6. Strada Negru Vodă cu strada Mircea cel Bătrân / 7. Strada Mircea cel Bătrân cu strada Smârdan/ 8. Strada Mircea cel Bătrân cu strada Decebal/9. Strada Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor / 10. Strada Bucovina cu strada Eroilor / 11. Strada Yokohoma, strada Salonic și strada Belvedere. Mai multe detalii găsiți în harta atașată.

PARCĂRI RECOMANDATE ȘI TRANSPORT ÎN COMUN

Fanii care ajung în Constanța cu mașina pot opta pentru cele două parcări din proximitatea festivalului: parcarea Centrului Expozițional Constanța și parcarea de pe bulevardul Mamaia nr. 296 (fosta bază ONT). Organizatorii recomandă, în perioada festivalului, folosirea transportului în comun, care va funcționa după un orar special, care să deservească principalele zone ale municipiului Constanța. Detalii în privința acestuia vor fi comunicate în perioada imediat următoare.

CAMPING RECOMANDAT DE ORGANIZATORI

Celor care nu au reușit să-și găsească încă un loc de cazare pentru festivalul Neversea li serecomandăcampingul GPM Camping de pe bulevardul Mamaia Nord din Constanța.

Loading...

3 comentarii

o 12:51:46 / 24 Iunie 2017
pla

Un asemenea eveniment e inutil si va genera blocajul total al orasului exact cum s-a intamplat si la penibilul concert de acum o saptamana de la Modern cand la orasul a fost paralizat de puhoiul de oameni.

Restrictionatu' 21:28:54 / 24 Iunie 2017
Ce fac localnicii?

Anunturi incomplete, facute de semidocti. Ce inseamna circulatie restrictionata? Ce fac miile de locuitori din zonele restrictionate? Se uita la masini o saptamana? Asta chiar ar fi o premiera nemaivazuta de pe vremea lui Nea Nicu!!!

CONSTANTZEAN 13:38:25 / 27 Iunie 2017
ADEVAR !

ATATA MIZERIE SI ATATA RAHAT DE ANIMALE SI OAMENI PESTE TOT, LA TOT PASUL ESTE SI FIRESC CA SA FIE, SA SE DECLANSEZE BOLI EPIDIMIOLOGICE, CU TRANSMISIE : DIAREE, VOMA, ENTEROCOLITA SI ALTELE ASEMENEA ACESTORA SI ASTA DE LA INCONSTIENTZA SI NEPASAREA PRIMARULUI FAGADAU DECEBAL SI CONSILIULUI LOCAL DIN CONSTANTZA, PSD-ULUI CARE NU-L TRAGE DE URECHI PE PRIMAR DEOARECE NU FACE NIMIC PENTRU IGIENIZAREA ORASULUI SI LA GHENELE DE GUNOI, RROMII DESFAC SI RAVASESC GUNOAIELE, CONSTANTZA ESTE O INFECTZIE SI O MIZERIE TOTALA / GENERALA ?! PRIMARUL FAGADAU DECEBAL SI CONSILIUL LOCAL DIN CONSTANTZA, SUNT IN AFARA URGENTZELOR ACESTUI ORAS, ORAS LASAT DE IZBELISTE SI PREOCUPAREA LUI / LOR SUNT CONCERTELE PE PLAJA, CONCURSURI DE BICICLETE, ACESTE FLEACURI, CARE ATRAG MULTZIMEA BANILOR, BANII AJUNGAND IN FINAL IN BUZUNARELOR PSD, PNL.......... SI CELOR CARE VOR AVEA NEVOIE IN CELELALTE CAMPANII ELECTORALE, CA, DOAR, NU VOR AJUNGE IN BUZUNARELE CONSTANTZENILOR DE RAND CARE ISI PLATESC CU, CONSTINCIOZITATE DARILE CATRE STAT : TAXE, IMPOZITE SI CATE SI MAI CATE SUPRA / SUPERTAXE SI IMPOZITE INVENTATE CA SA SARACIM CONTINUU, CU TOATE MARIRILE DE : SALARII, ALOCATZIEI DE STAT PENTRU COPII, INDEMNIZATZIEI DATA MAMELOR PENTRU CRESTEREA COPIILOR, PENSII...................... , NIMIC, NU SE REFLECTA IN INTR-O VIATZA MAI BUNA PENTRU ROMANII DE RAND, CI DOAR POLIRICIENII SPORESC IN AVERI : EURO IN CONTURI, MASINI, BOLIZI PE PATRU ROTZI, VILE, VACANTZE DE LUX IN ZONE EXOTICE.............. ?! DE CE OAMENII DE RAND NU POT SA-SI PERMITA, CE AM ENUMERAT MAI SUS LA POLITICIENI, PENTRU CA OAMENII DE RAND MUNCESC SI TRAIESC DIN PUTZINUL CARE SE STRECOARA PRINTRE DEGETELE CELOR, PE CARE ROMANII, I-AU VOTAT, SI EI, CA DREPT RASPLATA SI-AU BATUT JOC DE MAREA MASA A POPORULUI ROMAN ?! RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE, SA VA FIE TUTUROR, CA-N CEI CIRCA 30 DE ANI, DE LA ASA ZISA REVOLUTZIE, ATZI DEVALIZAT TZARA SI ATZI SARACIT UN POPOR, FARA MILA, RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2297 secunde