Nicolae Ciucă: PNL va participa separat de PSD la cele patru rânduri de alegeri din anul viitor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Nicolae Ciucă: PNL va participa separat de PSD la cele patru rânduri de alegeri din anul viitor

Politică 03 Noiembrie 2023 / 20:26 1369 accesări

Decizia a fost anunțată de președintele PNL, Nicolae Ciucă, în urma unei ședințe cu toți liderii partidului.

Conform vice-președintelui PNL, Rareș Bogdan, decizia “a fost unanimă”.

Principalele declarații ale lui Nicolae Ciucă:

  • În urma întâlnirii de astăzi, am analizat axa politică pe care PNL își va desfășura activitatea politică și va aborda anul electoral 2024. Încă de aseară, am avut în analiză rezultatele mai multor sondaje, iar fiecare lider din partid și-a exprimat viziunea privind modul în care PNL va aborda obiectivele pentru 2024.
  • Să nu se înțeleagă că PNL a gândit o altă abordare a prezenței la guvernare, vom continua să guvernăm, să colaborăm pentru îndeplinirea obiectivelor cu PSD. Guvernarea este preocuparea noastră în acest moment. Vom continua să desfășurăm activitățile specifice la nivelul executivului.
  • Vrem să ne apărăm propria identitate în competiția politica. Există în sondaje un procent care poate să accepte după alegeri o coaliție cu PSD la final de 2024.

Prin noi înșine am reușit să guvernăm responsabil în ultimii 4 ani și să ducem România mai aproape de obiectivele de țară. Am traversat crize suprapuse, am crescut veniturile românilor, am fost alături de mediul de afaceri și de categoriile defavorizate și am reușit să demarăm reforme în toate sistemele-cheie cu investiții solide. Tot prin noi înșine vom intra în alegerile din 2024, cu încrederea că vom câștiga, că vom da președintele țării și că vom continua să construim și să dezvoltăm. Alături de români, pentru români. Avem o istorie și o misiune care ne leagă moral de viitorul și destinul acestei țări.”, a declarat președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă.

În anul 2024, în România vor avea loc alegeri prezidențiale, generale, europarlamentare și locale.Ştiri recomandate

12