O zonă din Constanța, fără apă din cauza unei avarii! Vezi dacă ești afectat!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O zonă din Constanța, fără apă din cauza unei avarii! Vezi dacă ești afectat!
Social 12 Februarie 2017 / 07:09 921 accesări 0 comentarii

Pentru remedierea unei avarii survenite în această dimineaţă - 12 februarie 2017 la vana de legătură de pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în intervalul orar 06,30 - 12,30. Sunt afectaţi de lipsa apei potabile abonaţii de pe Aleea Umbrei, zona hotelului Dobrogea din Satul de Vacanţă, cei din perimetrul delimitat de b-dul Aurel Vlaicu - str. Dispensarului - B-dul Al. Lăpuşneanu - b-dul Aurel Vlaicu, precum şi cei alimentaţi din punctele termice numerele 140 şi 142.

„Ne cerem scuze faţă de constănţenii afectaţi de această avarie şi îi asigurăm că echipele noastre de intervenţie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparaţii şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, transmit reprezentanții SC RAJA SA.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2001 secunde