OpenAI a lansat ChatGPT Enterprise, abonament dedicat companiilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

OpenAI a lansat ChatGPT Enterprise, abonament dedicat companiilor

Tehnologie 29 August 2023 / 15:03 751 accesări
Foto: unsplash.com

Foto: unsplash.com

Enterprise oferă o nouă interfață cu instrumente dedicate companiilor, pentru a gestiona modul în care angajații utilizează ChatGPT. Sistemul va oferi modalități de logare îmbunătățite, statistici speciale în urma sarcinilor pe care le primește de la angajați, va putea analiza date din compania respectivă și va creagrafice prin încărcarea unor fișiere în sistem.

“Enterprise oferă securitate și confidențialitate la nivel de întreprindere, acces nelimitat la GPT-4 cu viteză mai mare, capacități avansate de analiză a datelor, opțiuni de personalizare și multe altele. Credem că inteligența artificială poate asista și ridica fiecare aspect al vieții noastre profesionale și poate face echipele mai creative și mai productive.

Este un asistent AI pentru muncă care vă va ajuta în orice sarcină și care va putea fi personalizat pentru organizația dvs., protejând totodată datele companiei”, precizează OpenAI.

Compania precizează că nu impune un tarif unic de acces la ChatGPT Enterprise, ci că acesta va fi diferit de la firmă la firmă, în funcţie de nivelul utilizării.

Sursa: OpenAIŞtiri recomandate

12